Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

Woede over seks bij Schooltv

03 OKT 2013

Christelijk Nederland is boos op het Schooltv-weekjournaal: de seksuele voorlichting is hen te plat. Dat en meer in de middageditie van het Telegraaf TV Nieuws.

Meest bekeken op De Telegraaf
04:26

Levensgevaarlijke situatie op A28

Een enorme vrachtwagen raast op de A28 op een wegafzetting af. In het eerste halfjaar van 2017 zijn al acht voertuigen van weginspecteurs aangereden. In WEGBEWAKERS volgt Telegraaf TV het werk van de weginspecteurs van Rijkswaterstaat.
00:33

Fajah: 'ik hou van seks'

Vrijdag komt de videoclip 'Flirtation' van Fajah Lourens uit. De dj verklapt dat die vol zit met seks. Want 'daar hou ik van!'
01:46

Dit wordt het weekend!

Als laatste regio van Nederland heeft nu ook het noorden zomervakantie. Dit gebeurt er dit weekend nog meer.
01:54

'Veel vrouwen schamen zich'

Ex-leden van de Rigpa-beweging beschuldigen de geestelijk leraar Sogyal Rinpoche van fysiek geweld en seksueel misbruik. Voormalig Rigpa-lid Oane Bijlsma onderzoekt of zij met anderen aangifte tegen de goeroe kan doen.
01:37

Heftige beelden aardbeving Kos

De aardbeving met een kracht van 6,7 die Griekse en Turkse badplaatsen vannacht trof, heeft flinke verwoestingen aangericht.
00:41

Vakantieganger baalt van omboeking

Daan van Leeuwen zou met zijn vrienden naar het Turkse Marmaris gaan, maar daarvoor waren te weinig aanmeldingen bij de reisorganisatie. De vakantie werd omgeboekt naar Kos.
00:45

‘Irak nog één groot mijnenveld'

Irak is één groot mijnenveld: Islamitische Staat heeft tienduizenden mijnen verspreid over het land.
03:35

'Zonder support had ik het niet gered'

Onze Vierdaagsevloggers gaan hun laatste dag tegemoet richting Via Gladiola. De support aan de zijlijn hebben ze had nodig om de finish te bereiken.
01:57

'Het scheelt dertig cent'

Honderden Nederlanders gooien hun tank vol bij een Luxemburgse pomp, vlakbij de grens met Frankrijk. De reden is simpel: het is goedkoper.