Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

Vandaag in beeld

Nieuws

Haalt Onno Hoes de kerst?

04 DEC 2014

Gisterenavond werd bekend dat hij opnieuw gevallen is voor de charmes van een jonge toyboy. U hoort het laatste nieuws daarover in het Telegraaf TV Nieuws met Maarten Steendam.

Meest bekeken op De Telegraaf
00:27

Gigantische schildpad aangespoeld

Een reuzenschildpad van twee meter lang is dichtbij Barcelona aangespoeld. Een kraan kon het dier van 700 kg van het strand halen.
00:34

Levensgevaarlijke stunt met jet

Twee piloten halen een levensgevaarlijke stunt uit met een privéjet op een vliegveld in Venezuela. De luchtvaartautoriteit van het land schorst het duo.
03:36

Bizarre sport-slachtoffers in beeld

Een duif die crasht door een harde bal en een karatetrap richting een voetbalfan in deze nieuwe De Vijf.
00:32

Levensgevaarlijke actie treinlifter

Deze illegale treinreiziger lijkt niet snel bang. De Australische politie heeft de waaghals op het eerstvolgende station aangehouden.
00:20

Publiek ziet vliegtuig crashen

Een Italiaans gevechtsvliegtuig is tijdens een stunt bij een luchtshow in zee beland. De piloot heeft de crash niet overleefd.
01:44

Alleen Thijssen zijn hier welkom

Ruim 35 naamgenoten verzamelden zich zaterdag in Café Thijssen. Zelfs mannen met de naam Matthijs kwamen deze avond het café niet binnen.
04:01

Vrouw met kapmes door het lint

Een simpele verkeersruzie loopt in Almere gierend uit de klauwen. Een vrouw slaat door en grijpt ineens naar een enorm kapmes. Ook iets gefilmd op de weg? Mail het naar verkeer@telegraaf.nl
01:19

Blote billen in plaskrul

Het Amsterdamse straatbeeld kan niet zonder de plaskrul, maar om nou te zeggen dat dit ook een sanitaire gelegenheid is voor vrouwen gaat deze actievoerders te ver.
00:22

Wordt deze Miss het Koffermeisje?

Simone (19) wist alle ogen op zich gericht tijdens de verkiezing Miss Beauty of Gelderland. Ze mag zondag meedraaien als Koffermeisje in Pos