Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

Appen en rijden: zó dus niet

31 OKT 2016

Betrapt! Door deze mensen die achter het stuur hun smartphone gebruiken wordt het steeds gevaarlijker op de weg. Gijsbert Termaat komt met een oplossing in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:24

Zien: André Hazes stormt van podium

André Hazes Jr. is donderdag gestopt met zijn optreden in Arnhem na een bierdouche. Bij het eerste biertje deelde de zanger een waarschuwing uit, maar bij de tweede was de maat vol. Help ons Privé TV verbeteren via de enquête.
02:29

Wegpiraat speelt Max Verstappen

Een man in een nieuwe Audi trapt zijn aanwinst eens flink op zijn staart. Tijdens zijn 'testritje' bij Breda worden krankzinnige snelheden gehaald. Ook iets gefilmd op de weg? Mail uw video naar verkeer@telegraaf.nl.
00:34

Prins Floris flirt met Dionne Stax

Prins Floris doet NOS-verslaggeefster Dionne Stax een bijzonder voorstel tijdens een kort interview...
00:55

Estavana schrikt van zwangerschap

Een kijkje in het leven van Estavana Polman: tophandbalster, vriendin van topvoetballer Rafael van der Vaart en aanstaande moeder van hun kindje. Vanaf 1 mei is Estavana in het Echt te zien op telegraafvandaag.nl en via de Telegraaf VNDG app.
01:35

'Jurk speciaal voor koning gekocht'

Mineke is een van de gelukkige die aanschuift bij het speciale koningsdiner waar 150 burgers bij de koning gaan eten. Ze heeft speciale voorbereidingen getroffen.
00:53

Chantal Janzen doet een kunstje

Het negende seizoen van Holland's Got Talent start vrijdag. Chantal Janzen zit wederom in de jury en voelt verbondenheid met een kandidaat. De aflevering is om 20.30 uur te zien op RTL 4. Help ons Privé TV verbeteren via de enquête.
01:36

Terugkijken: uitzwaaiconcert O'G3NE

Vlak voordat ze vertrekken naar Kiev voor de halve finales van het Eurovisie Songfestival maakten de zusjes Lisa, Amy en Shelley van O'G3NE tijd voor een mini-concert voor lezers van de Telegraaf.
00:15

Telegraaf VNDG: Dagboek van een minnares

Maandag wordt Telegraaf VNDG gelanceerd; een nieuw online videoplatform met nieuws, sport en entertainment en ook ons razend populaire feuilleton Dagboek van een Minnares! Vanaf maandag te zien op telegraafvandaag.nl
01:02

Kim: overval was voorbestemd

Kim Kardashian vertelt in TheEllenShow openhartig over hoe de overval in Parijs haar leven heeft veranderd. Ze weet zeker dat het voorbestemd was. Help ons Privé TV verbeteren via de enquête.