Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

Vandaag in beeld

Nieuws

Vader Insiya blokkeert oplossing

12 NOV 2016

Achter de schermen wordt hard gewerkt om de ontvoerde Insiya (2) terug in Nederland te krijgen, maar tot nu toe zonder resultaat. John van den Heuvel, die haar vader wist op te sporen in India, pleit voor de volgende stap. Wanneer wordt de politiek wakker?

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:47

Maxima nét op tijd op feestdiner

Koningin Máxima arriveerde net op tijd op een diner in New York. Ze kwam rechtstreeks van het vliegveld naar Broadway.
00:43

'Eberhard genoot van jullie'

Femke van der Laan, de vrouw van burgemeester Eberhard van der Laan, bedankt namens haar man de steunbetuiging die plaatsvond.
01:12

Kijkje op giga-cruiseschip

Deze kanjer is 338 meter lang, 63 meter hoog en telt maar liefst 18 dekken. Neem een kijkje op The Freedom of the Seas waar deze maand een extravagant feest plaatsvond.
02:16

Boeven regelen chicks vanuit de cel

Het nieuws van Telegraaf VNDG: criminelen regelen chicks vanuit de cel, marine brengt hulp naar Sint-Maarten en het eerste Cruijff vijfje.
01:06

Heftigste serie Dashcam ooit!

Schreeuwen, intimideren en zelfs dreigen met een gigantisch kapmes: de emoties lopen in het verkeer soms hoog op. Dashcam, elke vrijdag vanaf 14.00 uur op de online platformen van De Telegraaf.
00:54

Megaschip botst op Westerschelde

Een Duitse olietanker van bijna 200 meter lang is vastgelopen bij Bath na een aanvaring met een ander schip in een smalle vaargeul.
00:53

Massale paniek na aardbeving Mexico

Bij een aardbeving in Mexico zijn tientallen doden gevallen.Volgens onze correspondent Edwin Timmer zijn er 27 gebouwen ingestort.
00:56

Bizarre verkeersruzie gefilmd

Twee heethoofden zoeken ruzie na een verkeersongeluk, maar helaas voor dit duo blijkt de andere bestuurder een getrainde vechtsporter.
05:07

Tralie-tinderaar voorlopig droog

De gedetineerde die met een gesmokkelde smartphone een seksdate wilde regelen, viel door de mand. Hij moet de isoleercel in, zegt Mick van Wely.