Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

'Dit zijn belachelijke gadgets'

05 JAN 2017

Nieuwe gadgets voor borsten, douche en kinderen: het is weer smullen op de techbeurs CES in Las Vegas, maar niet alles is even handig, vindt onze Rolf Venema.

Meest bekeken op De Telegraaf
00:39

Boze fietser sloopt auto

Een boze fietser heeft in het Canadese Toronto zijn woede afgereageerd op een auto. Wat er aan het voorval voorafging is niet duidelijk.
01:37

Cothen trots op halfnaakte voetbaldames

De pikante foto van het dameselftal van de plaatstelijke voetbalclub is het gesprek van de dag in het gelovige dorpje Cothen.
00:59

Trump-haters slaan Trump-supporter

Een Trump-supporter dooft een vuurtje gestookt door demonstranten. De demonstranten vallen de man vervolgens aan. De heftige beelden uit Amerika zijn zaterdag online gezet op Twitter.
00:35

Spectaculaire sloop flats

In de Chinese stad Wuhan zijn negentien gebouwen binnen enkele seconden met de grond gelijk gemaakt. Omliggende gebouwen raakten niet beschadigd.
01:33

Hierom werd bikinifoto internethit

Isa-Bella (19) lijdt aan een vreselijke ziekte waarbij haar been enorm opzwelt. Haar verhaal zie je in My Legs Won’t Stop Growing, zondag 21.00 uur op TLC.
01:25

'Ze hebben enorme handen'

De Lichtfabriek in Haarlem was zondag het toneel van lange mensen. Het evenement 'In de voetsporen van Cajanus' werd daar gehouden.
00:55

Prachtige beelden winters landschap

Prachtige beelden van een dronevlucht boven Pijnacker. In de verte is de skyline van Rotterdam te zien.
01:03

Zakkenrollers op heterdaad betrapt

Zakkenrollerjager Jaime van Gastel heeft in Amsterdam drie zakkenrollers op het oog. VIA
00:34

Turkije bombardeert voertuig IS

De Turkse luchtmacht heeft beelden vrijgegeven waarop te zien is hoe een gepantserd voertuig van Islamitische Staat wordt gebombardeerd. Dit gebeurde zaterdag in de Syrische stad al-Bab.