Opmerkelijk

Bloedlink: hekken teisteren auto's

1 uur geleden

Hevige wind en regen… én overstekende hekken! Automobilisten moeten tijdens een storm alle zeilen bijzetten om niet geraakt te worden, is te zien op deze beelden uit het noordoosten van China.

Meest bekeken op De Telegraaf
03:00

Floepgevaar op rode loper MET Gala!

Sommige outfits zaten zó strak dat het bijna misging. Van de wereldsterren op het MET Gala in New York waren Madonna, Nicki Minaj en Beyoncé dit jaar het dapperst. Bekijk de meest besproken toppers en missers in Privé TV met Maarten Steendam.
00:30

Nieuwe beelden onthoofdingszaak

De politie heeft dinsdagavond in Opsporing Verzocht beelden laten zien hoe een Volkswagenbusje met daarin het onthoofde lichaam van Nabil Amzieb explodeert en in brand vliegt.
02:43

'Bakje hoogwerker stortte omlaag'

Hoe kon het zo gruwelijk misgaan in Zaltbommel? In TELEGRAAF VANDAAG het laatste nieuws over het dodelijke ongeluk met een hoogwerker, en reacties van mensen uit Zaltbommel zelf. Presentatie: Maarten Steendam.
01:03

Politie waarschuwt ‘blurmeisje’

De Brabantse politie geeft een meisje deze week nog de kans om zichzelf aan te geven. Als ze zich niet meldt, komt ze volgende week herkenbaar in beeld. Op geblurde bewakingsbeelden is te zien hoe de dievegge een telefoon steelt uit een supermarkt in Den Bosch.
01:34

Zij gaat het Douwe moeilijk maken

Iedereen heeft het erover: de act die na Douwe Bob het podium betreedt, blaast iedereen weg. Bekijk hier wat onze songfestivalexpert Richard van de Crommert erover zegt.
05:14

'Mattie was toneelspelen zat'

Hoe kwam Qmusic-dj Mattie Valk erachter dat iemand anders de vader van zijn tweeling is en wie is dat? Harrie Nijen Twilhaar en Maarten Steendam praten erover in Privé TV.
01:29

Droombaan? Twaalf uur nietsdoen

Een paar brugwachters in Zuid-Holland hebben momenteel een luizenbaantje. Ze hebben al een maand niks te doen omdat verderop een andere brug vervangen wordt.
00:40

Lief: pinguïnkuikentje geboren

De vlag kan uit bij Sea Life in Scheveningen: er is een klein pinguïnkuikentje geboren. Het beestje kroop afgelopen weekend uit het ei en alles is vastgelegd met een webcam.
00:43

Politie schiet drugsvliegtuig neer

Spectaculaire beelden uit Peru waar de politie een drugstransport heeft onderschept. Na een vuurgevecht met twee verdachten wordt 70 kilo cocaïne gevonden.