Opmerkelijk

Roze lippen voor mannen

06 FEB 2013

Roze lippen voor mannen

Meest bekeken op De Telegraaf
01:03

Unieke beelden van Oranjevlucht

Een van de straaljagers die de Oranjevlucht naar Schiphol escorteerde heeft unieke beelden van het vliegtuig gemaakt. Zo zag je een oranje Boeing nog nooit.
00:55

Isa Hoes openhartig over seksleven

Isa Hoes zou best kunnen leven met korte relaties. Dat vertelt ze vanavond in Linda’s Zomerweek, om 21:30 uur op RTL 4.
00:26

Boerkini-politie deelt boetes uit

Het boerkini-verbod in sommige Franse badplaatsen wordt strikt nageleefd. Op deze beelden is te zien dat een vrouw met tuniek en hoofddoek wordt aangesproken en beboet. Bedekte vrouwen op het strand zijn volgens de gemeente in strijd met Franse normen en waarden.
01:31

'Overvaller kwam met pistool op mij af'

Bij een woningoverval in Venlo afgelopen zondag zijn sieraden en 120.000 euro gestolen. Mia Geerlings was thuis tijdens de overval en is hevig geschrokken van de gebeurtenis.
05:25

Uw Garage: Mercedes-Benz Unimog 404S - bouwjaar 1967

Als eigenaar Gerrit Marees thuis is, is hij volgens zijn vrouw maar een uurtje in de huiskamer. De rest van de tijd sleutelt hij in de schuur aan één van zijn zeven Unimogs, al 38 jaar lang.
00:47

Eerste beelden Turkse tanks tegen IS

Tanks uit Turkije zijn de grens met Syrië overgestoken in een poging om IS uit het Turkse grensgebied te verdrijven. Doel is de Syrische grensstad Jarablus, een bolwerk van de terreurbeweging.
03:33

Dit is de nieuwe Anita Doth!

Anita Doth is aan de kant gezet door 2 Unlimited en Privé TV weet haar opvolger te melden. Jan Uriot en Mark Sloof van Toor spreken over Doths vertrek én de nieuwe wederhelft van Ray.
00:57

Britney playbackt Carpool Karaoke

Britney Spears maakt deze week haar opwachting in de auto van James Corden voor een rondje Carpool Karaoke, maar in plaats van meezingen, lijkt de zangeres haar liedjes te playbacken.
01:29

Waarschuwing voor strandgangers

Kinderen die verdwalen, uitdroging en te diep water: een stranddag kan zomaar eindigen in een ramp. De Zandvoortse reddingsbrigade geeft in WNL’s Goedemorgen Nederland tips hoe je deze zomerse dag overleeft.