Opmerkelijk

Roze lippen voor mannen

06 FEB 2013

Roze lippen voor mannen

Meest bekeken op De Telegraaf
01:56

Fietser ontsnapt aan horrordood

Beelden die de nachtmerrie zijn voor iedere fietser. Een roekeloze trucker slaat in het Twentse Borne rechtsaf en ziet daarbij een nietsvermoedende fietser finaal over het hoofd. Tip ons ook via verkeer@telegraaf.nl
04:28

‘Boer Geert is een stalker’

Boer Geert en zijn Hetty waren enorm verliefd na afloop van het vorige seizoen van Boer Zoekt Vrouw, maar nu zit zelfs een vriendschap er niet meer in. Jan Uriot vindt dat Boer Geert veel te ver gaat.
01:05

Dierenvriend met 54 beesten op straat

Dierenredder Hanneke Mol uit het Friese Haule zit in de problemen. Vanwege een scheiding moet ze haar ruime boerderij verkopen. Ze heeft 54 dieren en is nu wanhopig op zoek naar een plek waar ze met haar beesten naartoe kan.
00:53

Razende klant slaat iPhones kapot

Met een zware jeu-de-boules-bal in zijn hand mept een woedende jongen in een Apple Store in Dijon één voor één zeker tien iPhones aan diggelen.
02:31

Dit tuig had onze Van Goghs

Geheime ruimtes en voor miljoenen aan in beslag genomen spullen: twee gestolen Van Goghs lagen in Italië bij gehaaide criminelen. Verder in TELEGRAAF VANDAAG: wanneer zijn de topstukken weer te zien?
01:28

'Sint geschrapt? Goed begin!'

Klanten van Jumbo lijken de zwartepietendiscussie beu te zijn. Op artikelen van het huismerk van de supermarktketen staan dit jaar geen afbeeldingen van Zwarte Piet, maar ook niet van Sinterklaas.
01:13

Ali B. trapt keihard in grap

Ali B. is wel wat gewend wanneer het om zijn fans gaat, maar sommige dingen gaan voor hem zelfs behoorlijk ver. Als fan Angela hem haar grootse idee laat zien wordt zelfs Ali daar even stil van.
00:59

Messentrekker ramt 14 auto's

Paniek in een klein straatje als een ex-gedetineerde op de vlucht probeert te slaan. Hij ramt 14 geparkeerde auto's in het Turkse Kayseri en stapt dan uit met een machete, een groot kapmes.
00:23

Panda traint voor sixpack

Een Chinese panda in Chengdu City traint zijn buikspieren. Het dier doet een aantal sit-ups, maar lijkt er na drie keer wel klaar mee te zijn.