Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Opmerkelijk

Kleine topscoorder

06 FEB 2013

Kleine topscoorder

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:38

Luchtmacht omsingelt toestel

Dit luchtspektakel doet denken aan een scène uit de filmklassieker Top Gun. Kijk naar adembenemende beelden uit Zwitserland.
03:55

'AOW naar 65 jaar levensgevaarlijk'

Politieke partijen verkopen ons knollen voor citroenen, betoogt Martin Visser in DFT Visser Vindt.
00:36

Dit gebeurt er als een piloot niet reageert

Een volle Boeing, onderweg van India naar Londen, verloor vorige week het contact met de luchtverkeersleiding. De Duitse luchtmacht grijpt in boven Keulen en vanuit een ander vliegtuig wordt de actie vastgelegd. Uiteindelijk landt de Jet Airways-vlucht veilig.
01:33

Wilders reageert op duikverwijten

Principes gaan voor, zegt Geert Wilders over het missen van het Carré-debat op 5 maart. De PVV-leider zegde het af nadat zondag bleek dat RTL Nieuws zijn broer Paul had geïnterviewd.
00:32

Zeldzaam fenomeen gefilmd

Mensen in Singapore hebben even kunnen genieten van een zeldzame vuurregenboog. IJskristallen breken het zonlicht in de meest fantastische kleuren.
02:33

'Dochter' koning Albert rukt op

De kansen van de vrouw die beweert dat de Belgische koning Albert II haar vader is nemen toe, zegt Ruud Mikkers in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
00:58

Ruzie op set bij John Williams

Dit seizoen van De Slechtste Chauffeur van Nederland kent behoorlijk wat irritaties. In een nieuwe aflevering lopen die hoog op! Je ziet het dinsdag om 20.30 uur op RTL 5.
01:13

Roxeanne ontkent ruzie met André

Roxeanne Hazes zou al tijden ruzie hebben met haar broer, maar volgens de brunette klopt daar niets van. Dit vertelt zij aan Ditjes En Datjes.
01:21

Bassie krabbelt op dankzij wietolie

Bas van Toor is herstellende van een zware ziekte. Zo zwaar dat er verdovende middelen aan te pas zijn gekomen om het dragelijker te maken. Hij heeft nu wel alle tijd om zijn eigen verhaal te schrijven. Privé TV sprak de grappenmaker.