Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Opmerkelijk

Walvis laat schrikken

06 FEB 2013

Tijdens een kanotochtje krijgen deze mensen de schrik van hun leven als een walvis opduikt.

Meest bekeken op De Telegraaf
00:40

Zo overleefden gasten lawinehotel

Nieuwe animatiebeelden laten zien hoe gasten van het 'lawinehotel' in Italië zichzelf in leven hielden.
01:44

Ex-vrouw in de bres voor pedojager

Mario Haazen staat voor de rechter omdat hij de man die zijn dochter stalkte, opspoorde en zou hebben mishandeld. Zijn ex-vrouw neemt het voor hem op bij WNL.
01:17

Zelfgemaakt PVV-lied gaat viral

Een filmpje waarin Annemiek Ottenhoff uit Breda een bijzondere vocale lans breekt voor de partij van Geert Wilders gaat viral.
01:24

Verbluffend duet gaat viral

Laat je omverblazen door de 4-jarige internetsensatie Claire Ryann. Samen met haar vader trakteert ze haar honderdduizenden volgers op een magistrale uitvoering van You've Got A Friend In Me.
04:06

Adèle niet trots op moederrol

De afgelopen weekend overleden Adèle Bloemendaal (84) was over één rol niet tevreden, vertelt Evert Santegoeds in Privé TV.
00:25

Veel schaatsers op natuurijs Ankeveen

Ondanks een waarschuwing van de politie in verband met de dikte van het ijs en de drukte op de wegen, zijn veel schaatsliefhebbers naar Ankeveen gekomen om daar op het natuurijs te schaatsen.
00:39

Ali B. rouwt om overleden fan

Nash, één van de trouwe fans van Ali B., is zondag overleden. Begin januari stonden de heren nog samen op het podium. ‘RIP lieve Nash’, schrijft Ali B. bij een foto op Instagram.
00:39

Boze fietser sloopt auto

Een fietser reageert zijn woede af op een auto. Wat er aan het voorval in Toronto (Canada) voorafging is niet duidelijk.
00:47

Gezin vast in kolkende watermassa

Angstige momenten in Californië waar mensen zijn overvallen door kolkende watermassa's, als gevolg van hevige sneeuw- en regenval.