Opmerkelijk

Verwarrende stoplichten

06 FEB 2013

Als u denkt dat u de Chinese taal lastig te begrijpen is. Dan moet u dit stoplicht eens zien.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:32

Motorstunter hard onderuit

Een stunt met een motor in een Russisch circus is flink misgegaan. De motormuis reed een paar spectaculaire rondjes in een Ball of Death - een soort ronde kooi - maar verloor de controle over zijn tweewieler.
03:39

Fikse boete voor deze schipper

In de zomermaanden controleert Rijkswaterstaat extra op recreatieboten. Telegraaf TV vaart een dag mee met een patrouilleboot op de IJssel. Een schipper wordt op de bon geslingerd omdat hij geen veiligheidskoord draagt.
01:33

Corendon-baas: 'Toerist, niet hier!'

Corendon-baas Atilay Uslu is gewoon op vakantie naar Turkije gegaan, ondanks de onrust in het land na een mislukte coup. Hij heeft een huisje in het badplaatsje Foça. Zelf bouwt hij daar geen hotel, want hij wil niet dat het volloopt met toeristen.
01:00

Reizigers Schiphol reageren op controles

De Koninklijke Marechaussee voert vandaag extra controles uit op Schiphol in verband met een signaal met betrekking op de luchthaven. Ook worden auto's op de wegen naar Schiphol gecontroleerd. Voor veel reizigers betekent dat oponthoud.
06:58

'Verstappen ging erg hard'

Telesport Vandaag met: Van der Garde over Verstappen in Duitsland, Dumoulin haalt zijn vlucht naar Rio maar net en emoties rond duel om Johan Cruijff Schaal.
00:44

Motorrijder onderuit op zebrapad

Een motorrijder is in Moskou onderuit gegaan op een zebrapad. De man raakte niet gewond. Heeft u ook een dashcamvideo? Stuur deze naar verkeer@telegraaf.nl
01:50

Gadget van de Week: MX Master & G900

Een van de meest gebruikte computeraccessoires is de muis, maar gek genoeg gebruiken we vooral goedkope exemplaren. De gadget van deze week: MX Master & G900.
01:26

Hordes Pokémonjagers bezetten Kijkduin

Geconcentreerd kijken Pokémonjagers naar hun mobieltje. sinds de rage rondom Pokémon Go is losgebarsten hebben ze de trappen aan de boulevard van Kijkduin in bezit genomen, soms met honderden tegelijk. Reden hiervoor is de gunstige ligging van ’Pokéstops’ in de virtuele Pokémon-wereld.
01:39

IJsverkoper ruziet met klanten

Bob's IJs uit Uddel is het middelpunt geworden van een relletje. Klanten voelen zich opgelicht omdat je bij Bob één smaak bestelt, maar twéé bolletjes krijgt - en dus ook moet afrekenen.