Opmerkelijk

Zakkenroller doet voor

06 FEB 2013

Een talentvolle zakkenroller laat zien hoe gemakkelijk iemand beroofd kan worden.

Meest bekeken op De Telegraaf
01:08

Vergistoerist: 'Dit meen je niet!'

In Amsterdam zijn zaterdag de eerste vergistoeristen gespot. De toeristen hebben waarschijnlijk een oude reisgids waarin staat dat het op 30 april Koninginnedag is. Speciaal voor hen is daarom een feest georganiseerd op een boot.
00:38

Prins Harry dist Obama

In een grappig reclamespotje voor de Invictus Games zet prins Harry samen met koningin Elizabeth de Obama’s te kijk. Harry is de initiatiefnemer van de Invictus Games waar gewonde militairen het sportief tegen elkaar opnemen. Het evenement begint volgende week in de Amerikaanse stad Orlando.
00:32

Reuzenrad in brand in Bangkok

In een themapark over dinosaurussen in de Thaise hoofdstad Bangkok is zaterdag brand uitgebroken in het reuzenrad. Het park is meteen ontruimd en gesloten voor publiek. Er is niemand gewond geraakt.
01:05

Vergistoeristen los op partyboot

Speciaal voor alle vergistoeristen die zaterdag naar Amsterdam kwamen in de veronderstelling deel te nemen aan Koninginnedag, is een feestelijke boottocht georganiseerd. Telegraaf TV voer mee met de Missed the Boat Party over de Amsterdamse grachten.
01:06

WestWing-actrice vervangt voorlichter

Actrice Allison Janney verraste de Witte Huis-verslaggevers toen zij op de persbriefing verscheen in haar rol als C.J. Cregg, de woordvoerder van president Bartlet uit de serie The West Wing.
00:54

Sinkhole slokt straat op

Een enorm sinkhole heeft een gedeelte van een straat in het centrum van het Amerikaanse New Orleans opgeslokt. Werkzaamheden tijdens onderhoud aan de riolering in de stad zouden de oorzaak zijn van het gigantische gat in de weg.
07:19

'Aanslag heeft het leven veranderd'

In aflevering twee van DE NIEUWE MISSIE kruipt oud-bommenruimer Frank Sturmans voor het eerst sinds een noodlottig ongeval in 2011 weer in een bompak. Hij doet dat tijdens een speciale oefening georganiseerd door zijn collega's.
00:35

Aanrander vol in kruis getrapt

Op heftige beelden uit een lift is te zien hoe een vrouw afrekent met een man die haar aanrandt. Als hij haar begint te betasten kan ze geen kant op. Ze bedenkt zich geen moment en even later ligt de man kermend op de grond...
00:55

Lunchtip: soep voor de snelle trek

Onze culinair verslaggever Felix Wilbrink komt vandaag met een heerlijk en makkelijk te maken soepje. Lekker als lunch of tussendoor.