Opmerkelijk

Vulkaan van dichtbij

06 FEB 2013

Indrukwekkende beelden waar de bovenkant van een vulkaan gefilmd wordt.

Meest bekeken op De Telegraaf
00:37

Extreme muggenzwerm bij Afsluitdijk

Automobilisten die deze week over de Afsluitdijk reden, zijn waarschijnlijk nog wel even bezig om alle muggen van hun wagen te poetsen. Een voorbijganger filmde een enorme muggenzwerm bij de dijk.
00:32

Motorstunter hard onderuit

Een stunt met een motor in een Russisch circus is flink misgegaan. De motormuis reed een paar spectaculaire rondjes in een Ball of Death - een soort ronde kooi - maar verloor de controle over zijn tweewieler.
03:39

Fikse boete voor deze schipper

In de zomermaanden controleert Rijkswaterstaat extra op recreatieboten. Telegraaf TV vaart een dag mee met een patrouilleboot op de IJssel. Een schipper wordt op de bon geslingerd omdat hij geen veiligheidskoord draagt.
01:00

Reizigers Schiphol reageren op controles

De Koninklijke Marechaussee voert vandaag extra controles uit op Schiphol in verband met een signaal met betrekking op de luchthaven. Ook worden auto's op de wegen naar Schiphol gecontroleerd. Voor veel reizigers betekent dat oponthoud.
01:33

Corendon-baas: 'Toerist, niet hier!'

Corendon-baas Atilay Uslu is gewoon op vakantie naar Turkije gegaan, ondanks de onrust in het land na een mislukte coup. Hij heeft een huisje in het badplaatsje Foça. Zelf bouwt hij daar geen hotel, want hij wil niet dat het volloopt met toeristen.
01:50

Gadget van de Week: MX Master & G900

Een van de meest gebruikte computeraccessoires is de muis, maar gek genoeg gebruiken we vooral goedkope exemplaren. De gadget van deze week: MX Master & G900.
00:44

Motorrijder onderuit op zebrapad

Een motorrijder is in Moskou onderuit gegaan op een zebrapad. De man raakte niet gewond. Heeft u ook een dashcamvideo? Stuur deze naar verkeer@telegraaf.nl
01:26

Hordes Pokémonjagers bezetten Kijkduin

Geconcentreerd kijken Pokémonjagers naar hun mobieltje. sinds de rage rondom Pokémon Go is losgebarsten hebben ze de trappen aan de boulevard van Kijkduin in bezit genomen, soms met honderden tegelijk. Reden hiervoor is de gunstige ligging van ’Pokéstops’ in de virtuele Pokémon-wereld.
06:58

'Verstappen ging erg hard'

Telesport Vandaag met: Van der Garde over Verstappen in Duitsland, Dumoulin haalt zijn vlucht naar Rio maar net en emoties rond duel om Johan Cruijff Schaal.