Opmerkelijk

IJskoude bellenblaas

26 FEB 2013

De temperatuur geeft dit een prachtig beeld!

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
03:06

Ordinaire wraakactie op de A7

Het regent scheldwoorden in de auto bij Ad en Cora Smits als ze verwikkeld raken in een verkeersruzie. Het bizarre tafereel loopt voor het echtpaar niet goed af. Ook iets gefilmd met uw dashcam? Mail naar verkeer@telegraaf.nl.
06:30

'Kok negeerde twee gouden regels'

Als 'misdaadverslaggever' weigerde Martin Kok zich aan een paar basisprincipes te houden. Dat werd de oud-crimineel mogelijk fataal, zegt John van den Heuvel in TELEGRAAF VANDAAG.
01:18

'Marokkanen mogen hier te veel'

De uitslag van het Wildersproces doet veel stof opwaaien. In Volendam peilt Telegraaf TV de meningen van de inwoners en die hebben een erg duidelijke mening...
00:37

Honden dolblij om 'oma' te zien

Deze viervoeters worden helemaal wild wanneer ze een bekende geur ruiken. De moeder van hun baas is in het huis, de honden zijn door het dolle heen.
00:48

Heftige beelden verwoest Aleppo

De enorme schade aan de Syrische stad Aleppo is vastgelegd met een drone. In de stad is hevig gevochten tussen IS en het Syrische leger.
00:30

Stuk staart dino gevonden

Een opmerkelijke vondst in China. Daar is een stukje staart van een bijna 100 miljoen jaar oude dinosaurus gevonden. Het fossiel weegt 6,5 gram. Het stukje staart is 6 centimeter lang.
00:35

Dronken automobilist schept agent

Een agent die net bezig was met een alcoholcontrole, wordt geschept door een dronken automobilist. Dit is vastgelegd op een dashcam. De agent uit El Paso, VS, raakte niet ernstig gewond.
01:24

André Hazes Jr. dronken met kerst

Eerder plaatste Privé TV al beelden van André Hazes Jr. die zich tijdens pakjesavond niet in kon houden, wat alcohol betreft. Nu laat de kersverse vader weten dat hij dat met de feestdagen óók niet van plan is...
00:24

Zeker vijf doden bij treinongeluk

Zeker vijf mensen zijn omgekomen doordat zaterdag een goederentrein ontspoorde en ontplofte in Bulgarije. Het voertuig liep uit de rails bij het dorp Hitrino. Door de explosie werden volgens de politie twintig gebouwen vernield en ontstond een grote brand.