Opmerkelijk

Geiten maken internethit

26 FEB 2013

Ze hebben hoorns, een sik en blèren het liefst mee met Whitney Houston.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:08

Vergistoerist: 'Dit meen je niet!'

In Amsterdam zijn zaterdag de eerste vergistoeristen gespot. De toeristen hebben waarschijnlijk een oude reisgids waarin staat dat het op 30 april Koninginnedag is. Speciaal voor hen is daarom een feest georganiseerd op een boot.
00:37

Heftig: trucks crashen op man

Een man is in China aan de dood ontsnapt toen twee vrachtwagens na een botsing recht op hem af kwamen rijden. Bewakingsbeelden laten zien hoe de man zijn scooter op de grond gooit en moet rennen voor zijn leven.
00:38

Prins Harry dist Obama

In een grappig reclamespotje voor de Invictus Games zet prins Harry samen met koningin Elizabeth de Obama’s te kijk. Harry is de initiatiefnemer van de Invictus Games waar gewonde militairen het sportief tegen elkaar opnemen. Het evenement begint volgende week in de Amerikaanse stad Orlando.
00:32

Reuzenrad in brand in Bangkok

In een themapark over dinosaurussen in de Thaise hoofdstad Bangkok is zaterdag brand uitgebroken in het reuzenrad. Het park is meteen ontruimd en gesloten voor publiek. Er is niemand gewond geraakt.
01:05

Vergistoeristen los op partyboot

Speciaal voor alle vergistoeristen die zaterdag naar Amsterdam kwamen in de veronderstelling deel te nemen aan Koninginnedag, is een feestelijke boottocht georganiseerd. Telegraaf TV voer mee met de Missed the Boat Party over de Amsterdamse grachten.
00:38

Het verhaal achter de flitspaalbom

Zaterdag vertelt voormalig bommenruimer Frank Sturmans in De Nieuwe Missie voor het eerst over zijn ongeluk in 2011. Hij verloor in dat jaar zijn hand door een flitspaalbom in Voorschoten. Ook is er aandacht voor het verhaal van Stephanie Verhoef op weg naar de Invictus Games in Orlando.
01:06

WestWing-actrice vervangt voorlichter

Actrice Allison Janney verraste de Witte Huis-verslaggevers toen zij op de persbriefing verscheen in haar rol als C.J. Cregg, de woordvoerder van president Bartlet uit de serie The West Wing.
00:54

Sinkhole slokt straat op

Een enorm sinkhole heeft een gedeelte van een straat in het centrum van het Amerikaanse New Orleans opgeslokt. Werkzaamheden tijdens onderhoud aan de riolering in de stad zouden de oorzaak zijn van het gigantische gat in de weg.
07:19

'Aanslag heeft het leven veranderd'

In aflevering twee van DE NIEUWE MISSIE kruipt oud-bommenruimer Frank Sturmans voor het eerst sinds een noodlottig ongeval in 2011 weer in een bompak. Hij doet dat tijdens een speciale oefening georganiseerd door zijn collega's.