Opmerkelijk

Truck te zwaar beladen

26 FEB 2013

Maar liefst twee chauffeurs schieten een te zwaar beladen collega te hulp. In plaats van hem weer op weg te helpen, trekken ze zijn wagen compleet aan gort.

Meest bekeken op De Telegraaf
01:29

Schok om massaal schoolgevecht

Een aantal leerlingen dat betrokken was bij de grote vechtpartij in de Almeerse scholengemeenschap De Meergronden, wordt geschorst. Dat meldt Omroep Flevoland. Beelden van die knokpartij worden op internet massaal bekeken. Te zien is hoe de situatie volledig escaleert.
01:13

Juncker: Farage, wat doe je hier?

UKIP-leider Nigel Farage, de drijvende kracht achter het Brexit-referendum, krijgt tijdens een roerige vergadering van het Europees Parlement in Brussel een koekje van eigen deeg van Jean-Claude Juncker.
01:02

Held moet dokken

Sander de Vries (20) uit Overdinkel redde een paar ouderen toen er brand was. Zelf kreeg hij rook binnen en moest hij even naar het ziekenhuis. Held of niet, hij kreeg gewoon de torenhoge ambulancerekening gepresenteerd.
00:39

‘Nieuwe beelden explosie Istanbul’

Schokkende nieuwe beelden waarop te zien is dat mensen vluchten voor een van de zelfmoordterroristen. Daarna volgt een gigantische explosie. Volgens nieuwsorganisatie Conflict News zou het gaan om de aanslag op het vliegveld Atatürk in Istanbul.
00:35

'Explosie Istanbul gefilmd'

SCHOKKEND: Op social media zijn beelden opgedoken waarop de explosie op het vliegveld van Istanbul te zien zou zijn. Bij de aanslag vielen zeker 28 doden.
05:53

'Juncker arrogant en ongepast'

Dit is exáct waarom mensen zo'n hekel hebben aan Brussel! In DFT Visser Vindt maakt Martin Visser zich boos over de sneer van Jean-Claude Juncker richting Britse Europarlementariërs.
01:30

Paniek na explosies Turkije

Reizigers op het vliegveld Ataturk in de Turkse stad Istanbul staan doodsangsten uit. Op het vliegveld vonden twee explosies plaats en werd geweervuur gehoord.
01:28

Kijkje in peperdure privéjet

Een Chinese vliegtuigmaatschappij is de eerste die een Boeing 787 omtovert tot een gigantisch luxe privéjet.
02:57

Heijn: korte straf dankzij glimlach

Djaï Heijn, die op Bali betrapt werd op drugsbezit, hoeft geen jaren maar slechts maanden de cel in. Onze landgenoot wist dat zelf te sturen, vertelt Annelie Langerak in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.