Opmerkelijk

Paard op snelweg

27 FEB 2013

De auto's op de weg lijken dit niet vreemd te vinden, desondanks spelen deze jongens een gevaarlijk spelletje.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
02:46

'Koning Albert ging 16 jaar vreemd’

De vorige Belgische koning Albert II zet alles op alles om te voorkomen dat hij volgend jaar in de rechtbank moet verschijnen, voorspelt Ruud Mikkers in TELEGRAAF VANDAAG. Een vrouw die claimt dat ze zijn dochter is wil een dna-test.
00:36

Deze sexy miss is te dik bevonden

Arna Ýr Jónsdóttir, Miss IJsland 2015, is opgestapt uit de verkiezing van Miss Grand International. De 20-jarige miss kreeg van de organisatie namelijk een opmerking over haar gewicht en een dwingend advies te diëten.
01:25

Zimra heeft nog steeds seksrelatie

Zimra Geurts is dolgelukkig met de stralende verlovingsring om haar vinger. Aan Privé TV doet ze uit de doeken hoe haar relatie begon en vertelt ze over alle twijfels die ze heeft gehad.
01:25

Edwin Evers boos op milkshakegooier

Edwin Evers heeft geen goed woord over voor de man die een slapende agent filmde in haar dienstauto. In zijn programma Evers Staat Op op Radio 538 vertelt de dj hem de waarheid.
00:55

Dashcam betrapt verkeershufters

Wegpiraten, verkeershufters en notoire overtreders: ze komen allemaal voorbij in de Telegraaf-rubriek Dashcam. Wekelijks ziet u de meest opmerkelijke en heftige verkeerssituaties voorbijkomen en vertellen de betrokkenen hun verhaal. Stuur ook uw video in via verkeer@telegraaf.nl.
00:38

Au! Meisje vast onder draaideur

Huiveringwekkende beelden van een meisje van vier met haar voet vastzit onder de draaideur van een hotel in de Chinese stad Fuyang. Het meisje kwam tijdens het spelen ten val. Omstanders hielden haar rustig tot de brandweer haar kon bevrijden.
02:02

Buma reageert op euthanasie CDA-stel

Het oud-CDA-Kamerlid dat ervoor koos om samen met zijn vrouw dood te gaan, brengt de partij in de verlegenheid. Van der Heijden pleit in zijn eigen rouwadvertentie voor minder strenge euthanasieregels.
00:32

IS-moordauto opgeblazen

Heftige beelden uit Irak, waar IS-zelfmoordterroristen in een auto op weg zijn naar Peshmergastrijders. Een gevechtsvliegtuig van de coalitie schiet te hulp en vernietigt de wagen.
00:42

Spooky! Truck zonder chauffeur

Een bizar gezicht: deze vrachtwagen met bier rijdt door Colorado, maar er zit niemand achter het stuur...