Opmerkelijk

Paard op snelweg

27 FEB 2013

De auto's op de weg lijken dit niet vreemd te vinden, desondanks spelen deze jongens een gevaarlijk spelletje.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
02:58

PVV: ‘Kuzu, doe even normaal!’

PVV’er Machiel de Graaf botst woensdag met Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu tijdens een debat over "de invloed van ultra-orthodoxe moslims in moskeeën”. Volgens Kuzu is de PVV verantwoordelijk voor een klimaat waarin mensen worden aangevallen.
01:19

DENK boos op Jan Roos

De fractie DENK in de Tweede Kamer is boos op verslaggever Jan Roos. Ze willen niet met hem praten, net als dat ze De Telegraaf boycotten vanwege te kritische berichtgeving, zo blijkt uit deze video van GeenStijl. Zie het hele fragment hier
07:35

'Niet ongunstig voor Verstappen'

In Telesport Vandaag: Max Verstappen moet wachten op vernieuwde motor, Ullrich van Gobbel heeft respect voor Peter Bosz en Steven Kruijswijk laat zich zien in Giro.
00:57

Woeste vrouw ramt Jaguar aan gort

Een krankzinnige verkeersruzie in Xiamen aan de Chinese oostkust. Een vrouw in een Land Rover wil weg maar wordt geblokkeerd door een Jaguar. In dit filmpje zie je waarom ze ervoor kiest om de wagen uit de weg te beuken.
05:25

'Laurentien origineelste prinses'

In TELEGRAAF VANDAAG vertelt Pieter Klein Beernink over de band van prinses Laurentien met Máxima, hoe de jarige prinses omgaat met kritiek, waarom ze hard moet blijven werken en hoe hij haar een keer boos heeft gemaakt.
01:11

Athina Onassis gaat scheiden

Een scheiding in de Onassis-familie! Athina zou gaan scheiden van Doda de Miranda. In Privé TV alle details.
02:39

'Bosz moet zich bij Ajax aanpassen'

Ajax-watcher Mike Verweij gaat dieper in op de komst van trainer Peter Bosz naar Ajax. Zo wordt zijn karakter aangehaald en kan de Amsterdamse club een drukke transferzomer tegemoet zien.
05:14

Zoon Manon Thomas mishandelt ex

De zoon van Manon Thomas is flink in opspraak. Hij heeft namelijk zijn ex mishandeld. Een pijnlijke situatie voor Manon, omdat ze zelf ooit ook mishandeld is door haar ex. Roel den Outer en Jan Uriot vertellen alle details in Privé TV.
00:55

Mooiste vrouw 'beetje aangeschoten'

Kim Feenstra werd woensdagavond uitgeroepen tot 'De mooiste vrouw van Nederland' tijdens de FHM-verkiezing. Het model voelde zich vereerd om in het rijtje van Sylvie Meis en Yolanthe Sneijder-Cabau aan te sluiten.