Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Opmerkelijk

Winnaar: Best Filminute 2013

10 OKT 2013

David Stevens won met zijn korte video 'The Best Filminute 2013' tijdens het International Filminute Festival. Hij toont aan hoe vervelend het is om te stotteren.

Meest bekeken op De Telegraaf
01:39

Pilote Lindy heeft talenknobbel

Pilote Lindy heeft tienduizenden volgers op Instagram en maakt ook video’s! Vandaag oefent zij haar talenkennis.
00:27

Enorme vinvis aangespoeld op Texel

Op het strand van Texel is zondag het karkas van een dode vinvis aangespoeld. Het was een gewone vinvis, een vrouwtje van tussen de achttien en twintig meter.
01:14

Emotionele dienst Sagrada Familia

In de Sagrada Familia in Barcelona zijn zondag de slachtoffers van de terreuraanslagen herdacht. Naast het Spaanse koningspaar waren ook de Spaanse premier Rajoy, de Portugese president Sousa, de deelstaatpresident van Catalonië en de burgemeester van Barcelona aanwezig bij de mis.
 
01:17

Koning zwaait ook Alexia uit

De koning heeft opnieuw zelf gefilmd hoe één van zijn dochters naar de middelbare school gaat. Twee jaar na Amalia is Alexia aan de beurt.
01:13

Hier schiet politie terrorist neer

SCHOKKENDE BEELDEN In deze video is volgens Spaanse media te zien hoe de politie één van de terroristen in Cambrils neerschiet. Na het eerste schot staat hij weer op, maar uiteindelijk stort hij neer als de politie weer schoten lost.
02:29

'Niemand is te oud voor Lowlands'

Ook op je 53e kun je prima voor het eerst van je leven naar Lowlands, zag verslaggever Sophie Kluivers in Festival Report On Tour.
00:49

Torpedojager botst op olietanker

Tien Amerikaanse marinemensen worden vermist na een botsing tussen een torpedojager en een Liberiaanse olietanker in Azië.
01:24

Spaanse koning bezoekt Ramblas

Felipe VI verraste Barcelonezen zaterdagmiddag met een bezoek aan de Ramblas. Bij de herdenkplaats van de aanslag was niet iedereen blij met zijn komst. Dit vanwege een politieke strijd tussen Madrid en Catalonië.
01:04

Lowlands-zanger woest op betaster

Een vrouw is aangerand toen zij crowdsurfend over het publiek ging op Lowlands. Zanger Sam Carter van de Britse band Architects onderbrak zijn show en haalde hard uit naar de borstenbetaster.