Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Opmerkelijk

Fluisterbabe verovert de wereld

28 FEB 2014

Als u de slaap niet kunt vatten, fluistert de Nederlandse Ilse u wel in slaap. Met haar fluistervideo's verovert ze de hele wereld.

Meest bekeken op De Telegraaf
00:33

Vliegtuigje schuift van landingsbaan

Een vliegtuigje maakt een noodlanding in Sarasota, Florida (VS). Het toestel verloor een wiel in de lucht.
04:26

'Dit is de leukste film van het jaar'

De nieuwe Guardians of the Galaxy is nu overal te zien in de bios. Wij spraken met de cast, waaronder superster Chris Pratt, over deze populaire nieuwe filmreeks en waarom iedereen hier naartoe moet.
02:29

Wegpiraat speelt Max Verstappen

Een man in een nieuwe Audi trapt zijn aanwinst eens flink op zijn staart. Tijdens zijn 'testritje' bij Breda worden krankzinnige snelheden gehaald. Ook iets gefilmd op de weg? Mail uw video naar verkeer@telegraaf.nl.
00:58

Zo ziet het diner met de koning eruit

Koning Willem-Alexander geeft vanavond een speciaal diner ter ere van zijn 50e verjaardag. Via social media kan iedereen meekijken op de borden in het Paleis op de Dam.
00:24

Zien: André Hazes stormt van podium

André Hazes Jr. is donderdag gestopt met zijn optreden in Arnhem na een bierdouche. Bij het eerste biertje deelde de zanger een waarschuwing uit, maar bij de tweede was de maat vol. Help ons Privé TV verbeteren via de enquête.
00:43

Brandweerman tilt brandende gasfles

Een brandweerman in China heeft met gevaar voor eigen leven een brandende gasfles uit een restaurant getild. Niemand raakte gewond.
00:55

Estavana schrikt van zwangerschap

Een kijkje in het leven van Estavana Polman: tophandbalster, vriendin van topvoetballer Rafael van der Vaart en aanstaande moeder van hun kindje. Vanaf 1 mei is Estavana in het Echt te zien op telegraafvandaag.nl en via de Telegraaf VNDG app.
00:15

Telegraaf VNDG: Dagboek van een minnares

Maandag wordt Telegraaf VNDG gelanceerd; een nieuw online videoplatform met nieuws, sport en entertainment en ook ons razend populaire feuilleton Dagboek van een Minnares! Vanaf maandag te zien op telegraafvandaag.nl
00:56

CEO United Airlines: ‘Sorry’

De directeur van vliegtuigmaatschappij United Airlines heeft in een videoboodschap excuses gemaakt voor het hardhandig uitzetten van een passagier. De video van het voorval ging de hele wereld over.