Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Opmerkelijk

Dit reclamebord hoest door rokers

11 JAN 2017

De Zweedse apotheker Apotek Hjärtat is met een bijzondere reclamecampagne gestart om mensen te laten stoppen met roken. In Zweden zijn reclameborden geplaatst die beginnen te ’hoesten’ als een roker in de buurt is.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:31

'Zielige' Kuzu uitgelachen in Kamer

Fractievoorzitter Tunahan Kuzu vindt dat zijn partij DENK minder spreektijd krijgt dan andere partijen, maar andere Kamerleden zijn het daar niet mee eens.
02:37

Dit tuig vermoordde Djordy

De politie heeft al zo'n twintig tips gekregen over de liquidatie van Amsterdammer Djordy Latumahina. Opsporing Verzocht gaf beelden vrij van de schutters.
00:35

Bizarre inhaalactie Mercedes-aso

Een Mercedes-bestuurder neemt alle risico's bij een inhaalactie en daar wordt koerier Bé Nieboer bijna het slachtoffer van. Mail uw video naar verkeer@telegraaf.nl. VIA
01:02

Sexy huizenvideo internethit

De makelaar die dit appartement in Amsterdam verkoopt weet wel hoe de aandacht moeten worden getrokken.
03:24

Eind 2018 'vliegende trein' (400km/u)

In een half uur van Amsterdam naar Maastricht. Eind volgend jaar moet het zover zijn dankzij dit stukje toptechniek, bedacht door de TU Delft.
00:46

Boeing vliegt in brand bij landing

In Peru is een Boeing in brand gevlogen tijdens het landen. Er zaten 140 passagiers in het vliegtuig. Meerdere personen raakten gewond.
01:19

‘Giro555 al jaren achterhaald’

Op straat lopen de meningen sterk uiteen over de actie van Giro555 voor slachtoffers van de hongersnood in Afrika.
02:38

‘Ze gaan er niet uitkomen’

De formatie is begonnen. Chef parlementaire redactie Wouter de Winther twijfelt of de partijen tot een akkoord komen, zegt hij in TELEGRAAF VANDAAG met Pim Sedee.
01:16

Fans Drake laten het massaal afweten

Gillende tienermeisjes laten het massaal afweten bij het concert van rapper Drake vanavond nadat hij maandag niet kwam opdagen bij een eerder concert, terwijl fans liepen te wachten.