Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Opmerkelijk

Keihard onderhandelen doe je zo!

16 MRT 2017

Wie meer geld wil krijgen voor zijn oude spullen kan misschien nog iets leren van dit gesprek. Meer spannende onderhandelingen in Van Onschatbare Waarde, donderdag 21.35 uur, NPO 1.

Meest bekeken op De Telegraaf
01:15

Brute juwelenrovers vergeten iets

Heftige beelden: criminelen beuken met sloophamers in op vitrines van een juwelier, maar de misdaad loont niet...
01:12

Giftige verrassing voor douane

Het was even flink ssschrikken voor postmedewerkers van de douane in Los Angeles. In chipsblikjes bleek iets heel anders dan chips te zitten.
02:41

Doutzen op weg naar Leonardo

St. Tropez maakt zich op voor een van de grootste societyfeestjes van het jaar: het benefietgala voor het milieu van Leonardo DiCaprio. Heel veel wereldberoemde sterren zijn daar vandaag, onder wie onze eigen Doutzen Kroes.
00:29

Speedboot-trio vermoordt haai

Op sociale media is grote ophef ontstaan over een video waarin een haai ernstig wordt mishandeld. Amerikaanse autoriteiten onderzoeken de video. Het beest overleefde de mishandeling niet.
00:31

Rihanna flink aangekomen

Er is veel te doen om de extra pondjes van Rihanna. De zangeres is deze week veel te zien op rode lopers vanwege de film Valerian. Op social media regent het negatieve reacties.
00:28

Grote spin bij huis Australiërs

Een Australische vrouw is zich rotgeschrokken toen er zondagavond een enorme spin rondscharrelde bij haar huis..
01:15

Frans Duijts geniet op vakantie

Op een camping in Kroatië vieren Frans Duijts, zijn vrouw en dochters vakantie. De zanger heeft veel meegemaakt en geniet meer dan ooit van zijn gezin.
02:44

'Stuur je kind er niet naartoe!'

Veel zorgelijke reacties op de komst van een islamitische middelbare school in Amsterdam. De Raad van State heeft besloten dat de overheid het Cornelius Haga Lyceum moet financieren.
00:57

Prostituee hardhandig beroofd

De politie van Amsterdam heeft beelden vrijgegeven van een overval op een prostituee. De dader neemt op gewelddadige wijze haar telefoon af.