Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Opmerkelijk

Fanatieke ouders slaan erop los

20 MRT 2017

Een voetbalwedstrijd tussen twee jeugdteams loopt op Mallorca compleet uit de hand. Kinderen op het veld zien hoe hun ouders zich enorm misdragen.

Meest bekeken op De Telegraaf
02:01

Nieuwe 'Las Vegas' nu spookstad

Atlantic City had het Las Vegas van de Amerikaanse oostkust moeten worden, maar de casino's gingen falliet en er bleef niet meer over dan een verlaten stad.
01:15

Knappe Yolanthe straalt in eigen club 

Bloedmooie Yolanthe weet alle ogen op zich gericht tijdens het openingsfeest van de luxe loungeclub XaXa. Veel BN’ers bezoeken dit weekend het openingsfeest van de club van Yolanthe en Wesley op Ibiza.
00:24

Dochter voor Estavana!

Estavana Polman en Rafael van der Vaart hebben een dochter gekregen: Jesslynn. Kort voordat ze ging bevallen, stond Estavana de media te woord over de laatste loodjes. Telegraaf VNDG was daar natuurlijk bij.
00:37

Tijgerpython gevonden langs spoor

Een wandelaar schrok zich een hoedje toen die een bijna 5 meter lange wurgslang in een droge sloot in Oosterbeek vond. Hoe het dier daar terecht is gekomen, is onbekend.
03:17

Wie is de ‘Tippelkiller’?

Donderdag staat de zogenoemde ‘Tippelkiller’ voor de rechter. De 58-jarige Surinaamse Schiedammer Albert Richenel B. wordt gelinkt aan vijf prostitutiemoorden. Mick van Wely sprak erover in Misdaad VNDG.
00:38

Eerste beelden vrijlating Spoorloos-team

Derk Bolt en Eugenio Follender staan de pers te woord kort nadat ze in Colombia zijn vrijgelaten. "We bedanken iedereen die heeft geholpen bij dit proces," aldus Bolt.
01:04

Motoragent scheurt door Appie

Het zijn bizarre beelden: een motoragent die dwars door de Albert Heijn in Doesburg rijdt om een vluchtende man op te pakken. Mandy Kampen en haar dochter stonden er met hun neus bovenop.
02:36

'Hollands Glorie' voor belegger

Neerlands Trots’ is de titel van het ProBeleggen-symposium. Beleggingsadviseur Jim Tehupuring van ProBeleggen wil samen met enkele CEO's kennis en inspiratie bieden over het beleggen in Nederlandse bedrijven. “De trend is tegenwoordig internationaal beleggen, maar we willen laten zien dat voor particuliere Nederlandse beleggers Nederlandse bedrijven ook veel kansen bieden.”
01:34

'Extreem veel zuipen tijdens TT Assen'

Bezoekers van de TT Assen vertellen hoeveel er wordt gedronken tijdens het evenement in Drenthe. “Duitsers lagen vroeger dronken langs de kant.” Tijdens deze alcoholcontrole werden overigens geen overtredingen geconstateerd.