Opmerkelijk

Koekjes in een handomdraai

07 DEC 2012

Koekjes in een handomdraai

Meest bekeken op De Telegraaf
00:35

Aanrander vol in kruis getrapt

Op heftige beelden uit een lift is te zien hoe een vrouw afrekent met een man die haar aanrandt. Als hij haar begint te betasten kan ze geen kant op. Ze bedenkt zich geen moment en even later ligt de man kermend op de grond...
01:29

Prinsesjes dansen erop los

De prinsesjes genieten van het optreden van rapper Typhoon. Vooral Alexia is erg beweeglijk. Typhoon vormt het sluitstuk van de koninklijke rondgang door Zwolle.
00:34

Bliksem slaat in op vliegtuig

Een vliegtuig is vlak voor het landen op Londen Heathrow getroffen door de bliksem. Op Twitter vertellen inzittenden blij te zijn weer op de grond te staan. Ze waren erg geschrokken door het felle licht en de klap. Niemand raakte gewond.
00:33

Vliegtuig crasht op muurtje

In de Ecuadoraanse stad Cuenca is een vliegtuig tijdens een landing van de baan geschoten en op een muurtje geland. Er vielen slechts twee lichtgewonden. Er waren in totaal 93 mensen aan boord.
01:51

'Floortje, gebruik eens een föhn!'

De witte jurk die Floortje Dessing draagt op de rode loper bij de première van Roméo et Juliette is mooi, maar haar kapsel heeft wel wat meer aandacht nodig volgens onze mode-expert. Dit en meer uit de wereld van style en fashion in een nieuwe aflevering van Bubbels!
01:27

Jurkje Alexia grote hit

Alle meisjes willen op een prinses lijken en dat is nu goed mogelijk! Josephine Groothuis (3) is dolblij met haar witte jurkje dat ook werd gedragen door Alexia tijdens Koningsdag. Het Zara-kledingstuk is op veel plaatsen al uitverkocht.
00:43

Kraslotgraaier van koude kermis thuis

Een hondsbrutale dief doet op klaarlichte dag een greep in de kassa. Hij gaat er met een doos krasloten vandoor, maar erg rijk zal hij er niet van worden… De diefstal vond plaats in een Albert Heijn in Rotterdam-Kralingen op 10 februari.
01:12

Zwangere olifant breekt record

Spannende dagen in Safaripark Beekse Bergen. Olifant Punda staat namelijk op knappen. Ze is al vier weken overtijd en heeft daarmee het record van de langste olifantenzwangerschap binnen het fokprogramma van Europa verbroken.
07:00

'PSV heeft het zelf laten liggen'

In Telesport Vandaag: PSV heeft het aan zichzelf te danken als het de landstitel aan Ajax moet laten, vindt Aad de Mos. Tom Coronel denkt dat Max Verstappen kan scoren in Sotsji dankzij uitgebreide teamleiding en zijn ervaring van vorig jaar. En Telesport-verslaggever Marcel van der Kraan kijkt vooruit naar een mogelijke Madrileense Champions Leaguefinale.