Opmerkelijk

Gangnam Spy doet kerstlied

07 DEC 2012

Gangnam Spy doet kerstlied

Meest bekeken op De Telegraaf
00:31

Jongens schelden schutter uit

Op sociale media zijn beelden opgedoken van de mogelijke schutter in München die schreeuwt naar jongens die hem filmen. Hij roept vanaf het winkelcentrum dat hij een Duitser is. De jongens schelden hem uit.
00:41

Heftige scènes bij winkelcentrum

Vluchtende mensen, afgedekte lichamen en veel politie. De beelden van het het Olympia-winkelcentrum in München laten de impact van de schietpartij zien. Daarbij vielen zeker zes doden.
06:15

'President Trump riskant voor NL'

Als Donald Trump in het Witte Huis terechtkomt gaan we dat in Nederland absoluut merken, zegt Frank van Vliet in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
01:14

Douwe Bob: 'Ik sta strak van de XTC'

Dit jaar zijn Douwe Bob en zijn band van de partij op de Zwarte Cross. Na zijn val met een brommer een paar dagen geleden heeft de zanger wel wat pijn, maar daar heeft hij andere middelen tegen...
00:25

'Iedereen rende in paniek weg’

Een getuige van de schietpartij in München vertelt wat er gebeurde toen een schutter het vuur opende bij de McDonald's. Alle medewerkers renden weg, gevolgd door de klanten.
03:58

'Blessure Froome erger dan Sky doet voorkomen'

Raymond Kerckhoffs verwacht spektakel in de voorlaatste etappe van de Tour de France. De Telesport-verslaggever denkt dat er gejaagd zal gaan worden op het 'gewonde dier' Chris Froome en dat de klassementsrenners alles of niets gaan spelen.
02:34

Zussen finishen Vierdaagse op hakken

Rozemaryn en Margriet hebben de honderdste editie van de Nijmeegse Vierdaagse op een bijzondere manier afgerond. De zussen liepen over de finishlijn op felblauwe hakken.
02:03

Mollema zit er helemaal doorheen

Bauke Mollema verspeelde twee dagen voor het einde van de Ronde van Frankrijk zijn podiumplek. De Nederlandse troef zat na afloop helemaal stuk. Telesport sprak met hem.
00:45

Buurvrouw schutter: 'Niet geslapen'

Een buurvrouw van de achttienjarige schutter doet haar verhaal. Negen mensen én de schutter kwamen bij de schietpartij in München om. Daaronder zou ook een meisje van 15 zijn. Zestien mensen raakten gewond waarvan er drie in kritieke toestand.