Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Opmerkelijk

Kerst flashmob

07 DEC 2012

Kerst flashmob

Meest bekeken op De Telegraaf
00:45

Fajah Lourens gek op YouPorn

Fajah Lourens gaat verhuizen en dus moet ze inpakken. Wat scheelt is dat ze haar seksspeeltjes heeft ingeruild voor online vermaak.
01:14

‘Klaver niet door God gezonden'

Politiek commentator Wouter de Winther reageert in WNL fel op een uitspraak van GroenLinks-leider Jesse Klaver.
00:33

Sasha Obama vermaakt zich op strand

Sasha Obama was al niet bij de afscheidsspeech van haar vader, maar lijkt nu ook de laatste dagen in het Witte Huis niet mee te maken. De jongste telg van de familie Obama heeft het prima naar haar zin op het strand van Miami.
00:52

Zanger gaat viral met heldendaad

Zanger Atif Aslam redt een vrouwelijke fan die tijdens een optreden wordt lastiggevallen door een stel jongens.
03:55

'Trump blijft mikpunt van spot'

Donald Trump is een geliefd onderwerp voor persiflages. Bij Saturday Night Live was het afgelopen weekend ook weer raak. Als het aan acteur Alec Baldwin ligt dan blijft dat nog wel even zo.
02:14

Pechvogel Schultz boos op truckers

Irritaties bij verkeersminister Schultz tijdens de heropening van de Velsertunnel, ziet u in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
01:38

Heftig! Geraldine buiten westen

Geraldine Kemper en Jan Versteegh stellen in Proefkonijnen, vanavond om 20.30 uur op NPO3, hun lichaam beschikbaar aan de wetenschap. Het eerste experiment van Geraldine gaat behoorlijk ver.
01:25

‘Iedereen is enorm geschrokken’

Rector Etha Schoemaker van het Stedelijk Gymnasium in Den Bosch spreekt van een treurige dag. Een wiskundedocent pleegde zelfmoord.
04:16

Stopt wapenincident Brits sprookje?

Donkere wolken pakken zich samen boven Kensington Palace. De halfbroer van Meghan Markle heeft het niet zo nauw genomen met de wet. Betekent dit het einde voor prins Harry en zijn Meghan? Patricia Wesseling en Mark Sloof van Toor bespreken het in Privé TV.