Opmerkelijk

Zoenen met de Kerstman

07 DEC 2012

Zoenen met de Kerstman

Meest bekeken op De Telegraaf
00:51

Onweer op komst!

Het KNMI hanteert zaterdag code geel wegens de kans op enkele stevige onweersbuien. Volgens buienradar kan het vannacht flink gaan spoken in het midden en noorden van ons land. Bekijk hier de meest actuele voorspelling.
00:45

Bizarre inhaalactie motorrijder

Op de A10 bij Amsterdam kan een ongeduldige motorrijder zich niet inhouden. Hij haalt in langs de uiterste zijkant van de uitvoegstrook. Heeft u ook een video gemaakt met uw dashcam? Mail dan naar verkeer@telegraaf.nl.
00:34

Timelapse: noodweer boven Nederland

Het noodweer dat gisteravond en vannacht over het land trok zorgt op sommige plaatsen voor overlast. Gelukkig levert het onweer ook mooie beelden op, zoals hier boven Enschede.
01:47

Agressieve beer gered uit grot

Reddingswerkers bevrijden met een graafmachine een beer uit een ingestorte grot in Turkije. De beer is erg agressief wanneer hij wordt gered en als hij eenmaal vrij is rent hij snel de natuur in.
00:55

Man redt peuters uit brandende auto

Een heftige situatie op een tankstation in Muscat, Oman. Een vader laat twee kinderen achter in de auto om boodschappen te doen wanneer even later de auto in de fik vliegt. Omstanders blussen het vuur en een man redt de peuters uit de auto. De kinderen zijn naar het ziekenhuis gebracht.
00:32

Stuntvliegtuig crasht bij vliegshow

Bij een vliegshow in het Chinese Zhangye is zaterdag een stuntvliegtuigje neergestort. De piloot van het toestel heeft de crash niet overleefd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.
00:52

Auto's drijven door tunnel in Ankara

Door heftige regenval in de Turkse hoofdstad Ankara is een tunnel blank komen te staan. Auto's drijven op het water en inzittenden ontsnappen via autoramen. Met kabels worden de auto's uit het water getrokken. 
03:24

'Sylvie wordt afgemaakt'

Sylvie Meis nam plaats op de bank bij Linda de Mol en was daar bijzonder openhartig. En toch krijgt de presentatrice nu veel kritiek: ze zou nep overkomen. Mark Sloof van Toor en Jan Uriot bespreken alle details in PrivéTV.
00:29

Enorme rij bij Spa-circuit voor Max

Het is zondagochtend al een drukte van belang bij de ingang van het circuit van Spa-Francorchamps. Zo’n 60.000 Nederlanders reizen dit weekend af naar het Belgische plaatsje om ‘onze’ Max Verstappen aan te moedigen.