Opmerkelijk

Doden bij schietpartij winkelcentrum Portland

12 DEC 2012

Doden bij schietpartij winkelcentrum Portland

Meest bekeken op De Telegraaf
00:50

Deze reclame mag u niet zien

Seksistisch of niet? Deze commercial waarin een vrouw met een paling wordt vergeleken is offline gehaald omdat hij volgens sommige Japanners niet door de beugel kan.
01:14

Snuivende Trump internethit

Op één onderdeel won Donald Trump het debat met Hillary Clinton glansrijk: snuiven. Wat is er aan de hand met Trumps neus?
01:48

‘Clinton krijgt niks voor elkaar’

Donald Trump trok meteen hard van leer in het debat tussen de twee minst populaire presidentskandidaten ooit. Maar Hillary Clinton herstelde zich en was sterker in het tweede gedeelte, vertelt correspondent Herman Stam.
01:05

Jacht op extreem wrede rovers

Hij wordt aan zijn kin door de winkel getrokken, geslagen met een mes en gestoken met een kapotte fles. Een medewerker van Gall & Gall in Eindhoven krijgt het erg zwaar te verduren tijdens een overval op vrijdagavond 16 september. Van het incident zijn nu door de politie beelden vrijgegeven.
03:45

Woede om premies: ze pakken alles af!

In TELEGRAAF VANDAAG reageren Geert Wilders en Pia Dijkstra op het nieuws dat de zorgpremies veel hoger worden dan gedacht. 'Schandalig,' zeggen mensen die we vandaag spraken.
01:45

Rapper Boef woest om aangifte

In een filmpje haalt Rapper Boef flink uit naar de vrouw die hem beschuldigt van dierenmishandeling én naar de krant die het verhaal vanmorgen op de voorpagina bracht: De Telegraaf.
04:28

'Ik baal dat ik hem een klap gaf'

Rick Brandsteder is vanmorgen veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf en een geldboete. Justitie eiste echter een veel hogere straf en zal het hier niet bij laten denkt Jan Uriot. Hij en Mark Sloof van Toor bespreken de zaak in Privé TV.
01:19

Trump boos om ‘Miss Piggy’

Clinton beschuldigt Trump ervan dat hij een vrouw in een Missverkiezing onder andere “Miss Piggy” zou hebben genoemd. Trump wilde tijdens het eerste presidentiële debat reageren met “iets extreem grofs over Hillary en haar familie”.
00:32

Trump keihard gebasht in spotje

Trump kan zijn borst nat maken. Het tweede deel van het debat werd vannacht door Clinton gewonnen en ook online krijgt hij het soms zwaar te verduren. Dit filmpje werd maandag online gezet door een organisatie die zich ten doel stelt om Trump te stoppen.