Opmerkelijk

Doden bij schietpartij winkelcentrum Portland

12 DEC 2012

Doden bij schietpartij winkelcentrum Portland

Meest bekeken op De Telegraaf
00:41

Aso schopt vrouw van trap

Een vrouw loopt nietsvermoedend op een station als ze ineens van achteren door een man in haar rug wordt geschopt. De dader loopt daarna met zijn vrienden asociaal door.
00:53

Man tuigt snackbarmedewerker af

De politie heeft beelden vrijgegeven van een mishandeling in een snackbar in Amsterdam-Zuidoost van afgelopen zomer.
01:57

'Joop vocht tot het einde'

Joop Braakhekke (75) is vanmorgen overleden in het bijzijn van zijn partner Wim. Mark Sloof van Toor bespreekt het tragische nieuws met Evert Santegoeds in Privé TV.
01:53

Zó zag je Baywatch niet eerder

Dat Baywatch met Dwayne Johnson en Zac Efron een andere kant op gaat is geen verrassing. De eerste trailer laat zien dat ze het letterlijk over een andere boeg gooien.
00:48

Crash-overlevende spreekt fans toe

De Braziliaanse voetballer Alan Ruschel is nog volop aan het herstellen van de crash in Colombia. In deze video laat de verdediger van Chapecoense weten dat het goed met hem gaat. Hij is één van de zes overlevenden.
03:01

Jennifer Aniston probeert Nederlands

Vanaf deze week is de komedie Office Christmas Party in de bioscoop te zien met Jennifer Aniston. Wij spraken exclusief met haar en de regisseurs over de film en uit de hand gelopen feesten. Ook probeert Jennifer nog een aardig woordje Nederlands te spreken.
02:45

'Verbaasd dat het zó hard ging'

In zijn restaurant Le Garage wisten ze dat Joop Braakhekke ziek was, maar zijn dood kwam onverwacht, ziet u in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
00:40

Ongeduldige filerat sloopt spiegel

In de file staan is al frustrerend genoeg, en dan is er ook vaak nog die ene bestuurder die vindt dat hij niet hoeft te wachten. Mail uw dashcamvideo naar verkeer@telegraaf.nl
00:44

Manon verlaat Guus met kerst

Manon Meijers en haar vriend Guus Meeuwis zullen de kerst niet samen doorbrengen.