Vandaag in beeld

Privé

Priveflits: Andre van Duin druk met carnavalskraker

05 FEB 2013

Vandaag in de Priveflits Andre van Duin over zijn nieuwe carnavalskraker

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:39

‘Nieuwe beelden explosie Istanbul’

Schokkende nieuwe beelden waarop te zien is dat mensen vluchten voor een van de zelfmoordterroristen. Daarna volgt een gigantische explosie. Volgens nieuwsorganisatie Conflict News zou het gaan om de aanslag op het vliegveld Atatürk in Istanbul.
00:35

'Explosie Istanbul gefilmd'

SCHOKKEND: Op social media zijn beelden opgedoken waarop de explosie op het vliegveld van Istanbul te zien zou zijn. Bij de aanslag vielen zeker 28 doden.
05:53

'Juncker arrogant en ongepast'

Dit is exáct waarom mensen zo'n hekel hebben aan Brussel! In DFT Visser Vindt maakt Martin Visser zich boos over de sneer van Jean-Claude Juncker richting Britse Europarlementariërs.
01:28

Kijkje in peperdure privéjet

Een Chinese vliegtuigmaatschappij is de eerste die een Boeing 787 omtovert tot een gigantisch luxe privéjet.
01:30

Paniek na explosies Turkije

Reizigers op het vliegveld Ataturk in de Turkse stad Istanbul staan doodsangsten uit. Op het vliegveld vonden twee explosies plaats en werd geweervuur gehoord.
01:09

Rector: ‘Dit is een prachtige school!’

De rector van De Meergronden reageert op de vechtpartij in haar school. “Ik heb het filmpje heel vaak bekeken en ik krijg steeds meer bewondering voor de docent,” vindt de bestuurder van de school in Almere. Hele video.
02:57

Heijn: korte straf dankzij glimlach

Djaï Heijn, die op Bali betrapt werd op drugsbezit, hoeft geen jaren maar slechts maanden de cel in. Onze landgenoot wist dat zelf te sturen, vertelt Annelie Langerak in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
01:48

‘Iedereen was op slag dood'

Geschokte ooggetuigen van de aanslag op het vliegveld Atatürk bij Istanbul vertellen over de verschrikkingen die ze hebben gezien. Het scheelde weinig of ze waren zelf gewond geraakt of doodgeschoten.
01:25

Verkeersmaniak ramt er op los

Een verkeersruzie tussen twee taxi's in China loopt volkomen uit de hand. Een van de wagens rijdt over twee vrouwen heen en knalt meerdere keren tegen de andere wagen aan.