Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Privé

Renate Verbaan geen tijd voor uiterlijk door gezin

06 FEB 2013

Dinsdagavond viel Renate Verbaan in de prijzen met een heuse Beauty Award. Ironisch, want de presentatrice komt nauwelijks toe aan maskers en smeersels.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:33

Man knock-out door losse band

Een krankzinnig ongeluk op straat in Ipatinga, in het oosten van Brazilië. Een man loopt met zijn vrouw over straat als hij plotseling van achteren wordt 'aangevallen'.
01:14

Volendam woest om Hitler-cartoon

Respectloos, smakeloos en een schadevergoeding van 1 miljoen euro waard? Volendam reageert woedend op een gewaagde cartoon van Martyn F. Overweel.
01:14

Kate Moss halfnaakt op straat

Kate Moss is de straat opgegaan in een doorzichtige jumpsuit die niets verhult, George en Amal Clooney mijden gevaarlijke landen en Rob Geus maakt een carrièreswitch.
00:52

Zatte goochelaar maakt horrorsmak

Nare beelden uit het Engelse Blackpool: een goochelaar is aan het klimmen geslagen. Ontsnappen is er deze keer niet bij, want hij valt tijdens zijn stunt. Omstanders schrikken zich kapot, maar hij komt relatief goed weg.
00:42

Zo ziet aarde-achtige planeet eruit

NASA heeft zeven aarde-achtige planeten ontdekt op slechts veertig lichtjaren afstand van de aarde. Volgens de organisatie zou één van deze planeten er ongeveer zo uit moeten zien.
00:36

Dit gebeurt er als een piloot niet reageert

Een volle Boeing, onderweg van India naar Londen, verloor vorige week het contact met de luchtverkeersleiding. De Duitse luchtmacht grijpt in en vanuit een ander vliegtuig wordt de actie vastgelegd. Uiteindelijk landt de Jet Airways-vlucht veilig.
02:07

Te laat voor geboorte dochter

Xander en Sophie de Buisonjé zijn dolgelukkig met de nieuwste toevoeging aan hun gezin: dochter Céla Lynn. Bekijk hier de beelden van hun eerste ontmoeting.
05:20

‘AOW-plan Krol niet waar te maken’

Henk Krol stuurt ons de verkeerde kant op: de AOW naar 65 kan hij niet waarmaken. Martin Visser reageert in DFT Visser Vindt op de ontstane commotie.
01:35

André 'geniet' van leugens Roxeanne

Roxeanne Hazes beweerde eerder dat er van ruzie tussen haar en haar broer geen sprake is, maar André laat in een cryptische boodschap op social media weten dat niets minder waar is.