Vandaag in beeld

Privé

LOI-reclame is goudmijn

06 FEB 2013

De LOI-commercial waarin Dirk Zeelenberg het typetje Wouter speelt, heeft de acteur geen windeiren gelegd.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:56

Mega-alligator verrast golfers

Golfer Charles Helms kan zijn ogen niet geloven als hij een ‘monster’ over de golfbaan in Florida ziet slenteren. Hij gelooft eerst niet dat de alligator van zo’n 4,5 meter echt is. Helms maakte dit filmpje met zijn telefoon, daardoor is de geluidskwaliteit vrij slecht.
00:53

Sylvana: ik ga alle daders opsporen

Sylvana Simons is vastberaden om iedereen die via sociale en geprinte media racistische opmerkingen over haar heeft geplaatst aan te pakken. Ze doet aangifte omdat het bestrijden van onrecht volgens haar begint met het melden ervan.
01:47

Moest gorilla hierom dood?

Nieuwe beelden van het kleuterdrama in het gorillaverblijf van de Cincinnati Zoo zijn voor de directeur aanleiding om kritiek van de hand te wijzen. Dierenactivisten zijn woest omdat de gorilla werd doodgeschoten.
01:03

Sanders van podium getrokken

Angstige momenten voor presidentskandidaat Bernie Sanders. Tijdens een toespraak in Californië wordt hij van het podium getrokken vanwege de dreiging van activisten, die vervolgens hard worden aangepakt.
01:32

Heftig: meisje bevrijd uit bordeel

Heftige beelden gisteravond in de laatste aflevering van Spuiten en Slikken op Reis. Presentator Tim Hofman reisde af naar India om kinderprostitutie aan de kaak te stellen en kwam terecht in een heuse jacht op een mensenhandelaar.
06:25

'Daley Blind moet vrezen bij United'

In Telesport Vandaag: Chef voetbal Valentijn Driessen denkt dat Daley Blind het moeilijk krijgt bij Manchester United, Max Verstappen blikt terug op mislukte race in Monaco en uitdaging voor Dorian van Rijsselberghe op Loosdrechtse Plassen.
02:36

Hierdoor flopte Borsato's musical

Dat SKY mislukte was om meerdere redenen te verwachten, zegt Jan Uriot in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam. Nog geen twee maanden na de première wordt de stekker uit de musical getrokken.
00:41

Chinese naakthond danst op polka

De Chinese gekuifde naakthond Nathan laat zijn dansmoves zien op de Beer Barrel Polka. Oma Tillie begeleidt hem op de accordeon. De swingende hond heeft inmiddels al 68.000 fans op zijn Facebookpagina. Ook heeft hij een eigen YouTube-kanaal, waar de getalenteerde danser te zien is. 
00:53

Oproep: stuur uw video in

Wegpiraten, verkeershufters en notoire overteders; je ziet ze allemaal voorbij komen in de Telegraaf rubriek Dashcam. Ook iets gefilmd, mail dan de redactie via verkeer@telegraaf.nl