Vandaag in beeld

Privé

Priveflits: De Blauwe Bank nu al veel besproken

15 FEB 2013

De nieuwe online soap De Blauwe Bank is nog niet eens van start gegaan en nu al wordt er veel op gesproken.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:31

Jongens schelden schutter uit

Op sociale media zijn beelden opgedoken van de mogelijke schutter in München die schreeuwt naar jongens die hem filmen. Hij roept vanaf het winkelcentrum dat hij een Duitser is. De jongens schelden hem uit.
00:25

'Iedereen rende in paniek weg’

Een getuige van de schietpartij in München vertelt wat er gebeurde toen een schutter het vuur opende bij de McDonald's. Alle medewerkers renden weg, gevolgd door de klanten.
03:58

'Blessure Froome erger dan Sky doet voorkomen'

Raymond Kerckhoffs verwacht spektakel in de voorlaatste etappe van de Tour de France. De Telesport-verslaggever denkt dat er gejaagd zal gaan worden op het 'gewonde dier' Chris Froome en dat de klassementsrenners alles of niets gaan spelen.
02:03

Mollema zit er helemaal doorheen

Bauke Mollema verspeelde twee dagen voor het einde van de Ronde van Frankrijk zijn podiumplek. De Nederlandse troef zat na afloop helemaal stuk. Telesport sprak met hem.
02:14

Bewoonster vernield huis: 'Ik heb angst'

Vijf mannen hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een huis in Ter Heijde totaal vernield. De ravage is enorm, ze gooiden plantenbakken, een barbecue en putdeksels door de ruiten en trapten de voordeur in. De bewoners waren op dat moment aanwezig. De bewoonster is er kapot van.
00:45

Buurvrouw schutter: 'Niet geslapen'

Een buurvrouw van de achttienjarige schutter doet haar verhaal. Negen mensen én de schutter kwamen bij de schietpartij in München om. Daaronder zou ook een meisje van 15 zijn. Zestien mensen raakten gewond waarvan er drie in kritieke toestand.
00:49

Ooggetuigen schietpartij doen verhaal

Ooggetuigen van de schietpartij in München vertellen over de schokkende gebeurtenis. Bij de schietpartij kwamen negen mensen én de schutter om.
01:32

'Dit kun je met ananas doen'

In deze aflevering van Felix met Smaak laat culinair journalist Felix Wilbrink zien hoe creatief je kunt zijn met ananas.
01:17

Blondine ‘beloont’ John Ewbank

Het schietgebedje van John Ewbank na de spectaculaire moves van een knappe blondine wordt verhoord. In The Next Boy/Girlband laten kandidaten eerst zien welke moves ze in huis hebben. Als dat in de smaak valt dan mogen ze gaan zingen. De talentenshow is vanaf 26 augustus te zien op SBS6.