Vandaag in beeld

Privé

Comeback Adele

25 FEB 2013

Adele zingt voor het eerst sinds haar bevalling weer live het nummer Skyfall van de laatste James Bond film.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:19

DENK boos op Jan Roos

De fractie DENK in de Tweede Kamer is boos op verslaggever Jan Roos. Ze willen niet met hem praten, net als dat ze De Telegraaf boycotten vanwege te kritische berichtgeving, zo blijkt uit deze video van GeenStijl. Zie het hele fragment hier
07:35

'Niet ongunstig voor Verstappen'

In Telesport Vandaag: Max Verstappen moet wachten op vernieuwde motor, Ullrich van Gobbel heeft respect voor Peter Bosz en Steven Kruijswijk laat zich zien in Giro.
00:35

Gruwelijke mishandeling gefilmd

Een groep vrienden in Den Helder is het slachtoffer geworden van twee dronken agressievelingen. De politie zoekt de daders die een 17-jarige jongen neerslaan en de kaak van een jongen van 18 breken.
00:57

Woeste vrouw ramt Jaguar aan gort

Een krankzinnige verkeersruzie in Xiamen aan de Chinese oostkust. Een vrouw in een Land Rover wil weg maar wordt geblokkeerd door een Jaguar. In dit filmpje zie je waarom ze ervoor kiest om de wagen uit de weg te beuken.
00:46

Dramatisch ongeval met steiger

In Den Haag is een vrouw om het leven gekomen doordat een steiger is omgevallen. Verslaggever Lieke Jongbloed vertelt hoe dit dramatische ongeluk heeft kunnen gebeuren.
00:36

Josje Huisman uit de kleren

Pikante beelden van Josje Huisman die tijdens een fotoshoot voor Grazia erg weinig kleren aanhoudt. Gehuld in een slechts een geel broekje laat de blonde zangeres zich op de gevoelige plaat vastleggen.
05:25

'Laurentien origineelste prinses'

In TELEGRAAF VANDAAG vertelt Pieter Klein Beernink over de band van prinses Laurentien met Máxima, hoe de jarige prinses omgaat met kritiek, waarom ze hard moet blijven werken en hoe hij haar een keer boos heeft gemaakt.
01:11

Athina Onassis gaat scheiden

Een scheiding in de Onassis-familie! Athina zou gaan scheiden van Doda de Miranda. In Privé TV alle details.
00:55

Mooiste vrouw 'beetje aangeschoten'

Kim Feenstra werd woensdagavond uitgeroepen tot 'De mooiste vrouw van Nederland' tijdens de FHM-verkiezing. Het model voelde zich vereerd om in het rijtje van Sylvie Meis en Yolanthe Sneijder-Cabau aan te sluiten.