Vandaag in beeld

Privé

Comeback Adele

25 FEB 2013

Adele zingt voor het eerst sinds haar bevalling weer live het nummer Skyfall van de laatste James Bond film.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
02:56

Ruziënde IS-strijders doodgeschoten

Er zijn unieke GoPro-beelden opgedoken die laten zien hoe chaotisch de strijd van terreurgroep IS er aan toe gaat in Irak. De video laat zien hoe IS-strijders met elkaar ruziën en uiteindelijk hun dood tegemoet rijden.
00:43

Kraslotgraaier van koude kermis thuis

Een hondsbrutale dief doet op klaarlichte dag een greep in de kassa. Hij gaat er met een doos krasloten vandoor, maar erg rijk zal hij er niet van worden… De diefstal vond plaats in een Albert Heijn in Rotterdam-Kralingen op 10 februari.
01:27

Jurkje Alexia grote hit

Alle meisjes willen op een prinses lijken en dat is nu goed mogelijk! Josephine Groothuis (3) is dolblij met haar witte jurkje dat ook werd gedragen door Alexia tijdens Koningsdag. Het Zara-kledingstuk is op veel plaatsen al uitverkocht.
01:14

Bodybuilder brengt bizar offer

Sophie (23) heeft bijzonder veel over voor een strak lichaam. Ze vertelt erover in het programma Jan rijdt rond. Vrijdag is de laatste uitzending om 19.55 uur te zien op NPO 3. VIA
00:35

Aanrander vol in kruis getrapt

Op heftige beelden uit een lift is te zien hoe een vrouw afrekent met een man die haar aanrandt. Als hij haar begint te betasten kan ze geen kant op. Ze bedenkt zich geen moment en even later ligt de man kermend op de grond...
04:26

Spookrijden: dit zijn de oorzaken

Hoe kon het zo vreselijk misgaan? In TELEGRAAF VANDAAG buigen de VID, minister Schultz en onze verkeersexpert zich over het dodelijke ongeluk met een hoogbejaarde spookrijder in Limburg. Presentatie: Maarten Steendam.
01:52

'Ik ben bewust verslaafd gemaakt!'

Anne Marie van Veen heeft longkanker en wil de tabaksindustrie aanpakken. Ze begon op haar vijftiende met roken en zet zich nu in om kinderen te beschermen tegen de verslavende stoffen in sigaretten.
01:09

Politie schiet man in pandapak neer

Heftige beelden uit Amerika, waar de politie een verdachte man in een pandapak heeft neergeschoten. Hij dreigde een bom te laten ontploffen toen hij niet werd binnengelaten bij het tv-station FOX 45 in Baltimore. Toen hij wegliep kwam de politie in actie.
01:55

'Aangifte doen? Neuh, ik ben lui'

We hebben nog één dag om belastingaangifte te doen, maar nu echt. Wie te laat is kan een boete krijgen. Uit een rondje van Telegraaf TV blijkt dat de Belastingdienst er waarschijnlijk wel een paar kan versturen...