Vandaag in beeld

Privé

Jennifer is beste actrice

25 FEB 2013

Jennifer Lawrence wint de oscar voor beste actrice in film Silver Linings Playbook en begaat een misstap op de trap naar het podium.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:05

Babes gesloopt door hete peper

Twee Amerikaanse meisjes denken stoer te zijn door de heetste peper van de wereld te proeven.
00:31

Agressieve man uit water gevist

De politie in Groningen had een bootje nodig om een agressieve man in te kunnen rekenen. De man viel voorbijgangers lastig op het Stationsplein en dook daarna het water in.
03:18

Een ruimtesignaal! Maar van wie?

Een Russische telescoop heeft een signaal opgevangen dat zo sterk is dat astronomen aan buitenaards leven denken! Silvan Schoonhoven en Maarten Steendam bespreken de inhoud en de afzender.
00:52

Heftig: aanslag op Turken gefilmd

Op sociale media circuleren schokkende beelden van een Turks legervoertuig dat wordt opgeblazen.
00:37

Stieren straffen festivalbezoekers

In Peru zijn ze er blijkbaar nog niet achter dat het een slecht idee is om een stier boos te maken. Tijdens een religieus festival worden de beesten op straat losgelaten en moeten bezoekers hun touw proberen te pakken. Het feestje eindigt met negen gewonden.
04:29

Carice in sekstherapie

Carice van Houten is afgelopen week bevallen van haar eerste kindje en aan goede zorg mocht het de actrice natuurlijk niet ontbreken. Tijdens de zwangerschap was ze in goede handen, maar hoe gaat het nu verder? Jan Uriot en Mark Sloof van Toor bespreken alle details in PrivéTV.
00:42

Vreselijk: dode rendieren in beeld

Er zijn heftige beelden vrijgegeven van de 323 rendieren die zijn omgekomen door de bliksem in Noorwegen.
00:50

Pech voor presentatrices

Vivienne van den Assem  en Maaike Timmerman hebben dinsdagochtend hun uitzending vanuit de auto moeten voorbereiden. Door een grote stroomstoring op het Media Park kon de WNL-ploeg de studio niet in. Goedemorgen Nederland ging dinsdag een half uur later van start.
00:59

Quinty: 'dochter blijft achter'

Quinty Trustfull en haar man Orlando verhuizen weliswaar naar Milaan, maar dat wil niet zeggen dat Quinty niet meer in Nederland te vinden zal zijn. De presentatrice is van plan iedere week heen en weer te vliegen.