Vandaag in beeld

Privé

Jennifer is beste actrice

25 FEB 2013

Jennifer Lawrence wint de oscar voor beste actrice in film Silver Linings Playbook en begaat een misstap op de trap naar het podium.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:41

Vrouw krijgt poep in broek gepropt

Een bizar incident in New York: een vrouw loopt nietsvermoedend over straat en een man duwt van achteren een zak met poep in haar broek. De politie is op zoek naar de dader van deze zieke aanval.
00:49

'Ik maak niet alleen de stal schoon'

Angel (18) is Miss Juli op de bekende boerinnenkalender. Deze plattelandsmeid wil graag bewijzen dat ook boerinnen erg aantrekkelijk kunnen zijn.
00:28

Daders Istanbul in beeld

Er zijn bewegende beelden vrijgegeven van de drie daders van de aanslag op het vliegveld in Istanbul. De terroristen zijn schietend op camera vastgelegd.
01:10

Studentes voor 2600 euro opgelicht

Deze Bussumse vriendinnen boekten in januari een vakantie. Door een oplichter kunnen de meisjes nu fluiten naar hun zuurverdiende centen. Bij Telegraaf TV doen zij hun verhaal.
00:33

Huis stort van heuvel

Er zijn bizarre beelden opgedoken van een huis in Japan dat door hevige regenval niet meer kan blijven staan. Het huis glijdt van een heuvel af en botst tegen een ander huis aan.
01:12

Laffe overvaller in verzorgingstehuis

De politie is op zoek naar deze man die op dinsdag 16 februari 2016 een 55-jarige man van zijn portemonnee beroofde. De overval vond rond 22:30 uur plaats. De dader was een negroïde man, 35 à 40 jaar oud met een lang, iel postuur. Tips? Bel 0800-6070 of anoniem 0800-7000.
00:52

“Ik dacht dat de wereld verging" 

Een windhoos in Dedemsvaart heeft donderdagavond voor tienduizenden euro’s schade gezorgd. Leonie zag hoe een compleet terras werd weggeblazen.
00:54

Laffe dief besteelt tankende vrouw

Op klaarlichte dag slaat deze brutale dief zijn slag bij een tankstation in Los Angeles, VS. Terwijl de vrouw staat te tanken grijpt de dief de portemonnee uit de auto. Zonder dat de eigenaresse het in de gaten heeft glipt de man er weer vandoor.
01:17

Man met 200 km/u de lucht in

Deze basejumpers in Dubai worden afgeschoten met een katapult. Binnen één seconde zitten ze al op een snelheid van 200 km/h. Met een parachute landen ze daarna weer veilig op de grond.