Vandaag in beeld

Privé

De eerste noten van Anouk en Addy schittert bij Elton John

25 FEB 2013

In de Privéflits vandaag: Anouk laat de eerste noten horen van haar Eurovisie Songfestival lied en Addy schittert op het feest van Elton John.

Meest bekeken op De Telegraaf
01:24

‘Biermerk heeft mijn fiets gejat!’

Een Utrechtse fietsenmaker is woest op bierbrouwer Palm. Volgens Frank de Klerk zijn de Belgen aan de haal gegaan met één van zijn fietsontwerpen. De Klerk wil Palm nu aanpakken, maar de brouwer geeft hem weinig kans...
04:58

Zo bent u gijzelsoftware de baas

Bestanden die gegijzeld worden en pas na betaling weer worden vrijgegeven: hackers nemen ook steeds meer particulieren te grazen. Wat zijn dit voor lui en wat doe je ertegen? Mick van Wely schuift aan in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
00:34

Oeps! Vissers vangen krokodil

Twee Australische krabvissers kunnen hun ogen niet geloven als ze bij één van hun netten komen: in plaats van krabben zit er een enorme krokodil in opgerold!
00:46

Blondjes vechten in string

Een ordinaire ruzie in een Chinese taxi loopt totaal uit de hand. De schaars geklede passagiers vliegen elkaar in de haren, en het lukt de taxichauffeur maar niet om ze uit zijn wagen te krijgen.
03:18

Lindsay Lohan draait door

Het leek zo goed te gaan met actrice Lindsay Lohan, maar met de recente ontwikkelingen rondom haar en verloofde Egor Tarabasov lijkt ze weer terug bij af. Mark Sloof van Toor en Patricia Wesseling bespreken de schokkende gebeurtenissen rondom de gevallen ster in PrivéTV.
01:00

BN'ers naakt voor Freek Vonk

Freek Vonk is gasthoofdredacteur voor Veronica Magazine en dat hebben de BNers geweten... Sharon Doorson, Carolien Spoor en Monique Smit gaan allen uit de kleren voor de bioloog.
02:06

Burenruzie? Zo los je die op

Maar liefst een kwart van de Nederlanders heeft bonje met z'n buren, blijkt uit onderzoek. Hoe komt dat en belangrijker: wat is de oplossing?
01:01

Volg een beroemd plussizemodel in NY!

Danielle van Grondelle is het eerste Nederlandse plussizemodel dat het aan het maken is in New York. Speciaal voor VROUW heeft zij een week lang gevlogd over het reilen en zeilen van een succesvol model. Neem een kijkje op vrouw.nl/deweekvan voor de hele week van Danielle.
01:16

Michelle Obama dist Trump

Michelle Obama is geen fan van Donald Trump. Tijdens de Democratische conventie in Philadelphia laat ze duidelijk blijken dat ze de Republikeinse presidentskandidaat niet ziet zitten, zonder hem expliciet te noemen.