Vandaag in beeld

Privé

Anouk speelt met vuur

26 FEB 2013

Anouk speelt met vuur, als het om het songfestival gaat.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:48

IS-konvooi platgebombardeerd

Het Irakese leger meldt trots dat het zonder hulp van buitenaf een konvooi van vluchtende IS'ers bij Fallujah heeft platgebombardeerd. Daarbij zijn honderden doden gevallen.
02:06

Dochters voor ogen vader vermoord

Een afschuwelijk drama in Texas waar een moeder twee dochters na een ruzie voor de ogen van hun vader doodschoot. De gealarmeerde politie greep in en bracht haar om het leven.
02:41

'Dit is de nieuwe vriendin van Max'

Max Verstappen gaat niet alleen hard op het racecircuit, ook in zijn privéleven gaat het snel, vertelt Patricia Wesseling in Privé TV. Gisteren hoorden we dat zijn relatie met de Zweedse Mikaela over was, nu gaan er alweer verhalen over de Belgische Joyce! Presentatie: Roel den Outer.
00:28

Daders Istanbul in beeld

Er zijn bewegende beelden vrijgegeven van de drie daders van de aanslag op het vliegveld in Istanbul. De terroristen zijn schietend op camera vastgelegd.
00:41

Vrouw krijgt poep in broek gepropt

Een bizar incident in New York: een vrouw loopt nietsvermoedend over straat en een man duwt van achteren een zak met poep in haar broek. De politie is op zoek naar de dader van deze zieke aanval.
00:49

'Ik maak niet alleen de stal schoon'

Angel (18) is Miss Juli op de bekende boerinnenkalender. Deze plattelandsmeid wil graag bewijzen dat ook boerinnen erg aantrekkelijk kunnen zijn.
00:33

Huis stort van heuvel

Er zijn bizarre beelden opgedoken van een huis in Japan dat door hevige regenval niet meer kan blijven staan. Het huis glijdt van een heuvel af en botst tegen een ander huis aan.
00:54

Laffe dief besteelt tankende vrouw

Op klaarlichte dag slaat deze brutale dief zijn slag bij een tankstation in Los Angeles, VS. Terwijl de vrouw staat te tanken grijpt de dief de portemonnee uit de auto. Zonder dat de eigenaresse het in de gaten heeft glipt de man er weer vandoor.
01:45

Dit is de échte Dory!

Dory breekt misschien alle bioscooprecords in haar film Finding Dory, het echte visje zul je niet zo snel in huis nemen. Telegraaf TV neemt een kijkje in een speciaalzaak en ontdekt dat de picasso doktersvis - zoals Dory echt heet - flink wat ruimte nodig heeft...