Vandaag in beeld

Privé

Anouk speelt met vuur

26 FEB 2013

Anouk speelt met vuur, als het om het songfestival gaat.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:54

Prins George steelt show in Canada

Prins George heeft heel wat harten doen smelten bij zijn aankomst in Canada. Prins William en Kate zijn sinds zaterdag in het land.
00:47

Boze motorrijder slaat ruit in

Heftige beelden van een motorrijder die compleet door het lint gaat. In een filmpje dat dit weekend op Dumpert verscheen, is te zien hoe hij een autoruit vernielt. Het incident zou in Amersfoort hebben plaatsgevonden. Het is niet duidelijk wat de aanleiding is van de ruzie.
00:41

Bizarre inhaalactie op Brusselse ring

Pascal Neetens filmt zaterdag met zijn dashcam tot twee keer toe een bizarre inhaalmanoeuvre op de Brusselse ring. Tussen Beersel en Huizingen haalt een automobilist eerst rechts in, om vervolgens op een haar na een andere auto in te halen. Mail uw video naar verkeer@telegraaf.nl.
01:08

Agenten beschoten na achtervolging

Bij een politie-achtervolging vanaf Venlo hebben vier verdachten vanuit een auto op agenten geschoten. De politie wilde de auto met Belgisch kenteken controleren op verdovende middelen. In Weert werd de auto gestopt en werden drie van de vier verdachten door de politie neergeschoten.
01:35

Dode honkballer ging vader worden

De schokkende dood van toppitcher José Fernandez (24) van de Miami Marlins is extra tragisch voor familie en vrienden. De honkballer, die zondag omkwam bij een bootcrash, had net bekendgemaakt dat hij vader zou worden.
00:52

Vader laat zoon (5) burnouts doen

Alex Dobson denkt de volgende keer wel twee keer na voor hij weer een video van zijn zoontje online zet. Hij wordt nu namelijk onderzocht door de kinderbescherming en de politie nadat hij zijn vijfjarige zoontje burnouts liet doen in zijn auto. De politie heeft de auto in beslag genomen.
00:25

'Schat, je vergeet je lunch!'

De unieke worp in dit filmpje bewijst dat het helemaal niet erg hoeft te zijn als je per ongeluk je bammetjes vergeet. Een Zuid-Koreaanse vrouw komt met een even handige als snelle oplossing.
00:39

Quinty Trustfull kapot na verhuizing

Presentatrice Quinty Trustfull pendelt heen en weer tussen de televisiestudio in Hilversum en haar stulpje in Milaan en dat valt haar soms best zwaar.
01:17

Levensgevaarlijke sprong van dak

Bij het jaarlijkse Filmfestival op de Neude in Utrecht was zondag een spannende demonstratie van een filmstuntteam. Het is niet gebruikelijk dat er stunts worden getoond op het filmfestival, dus dit was een speciale aangelegenheid.