Vandaag in beeld

Privé

Privéflits: Sterren massaal naar medium

27 FEB 2013

Vandaag in weekblad Privé: Welke sterren raadplegen een medium en Bridget haalt uit naar Albert Verlinde.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:22

Deze reclame maakt Max woest

Max Verstappen gaat actie ondernemen tegen een reclame van internetsupermarkt Picnic, heeft zijn team aan RTL Boulevard laten weten. De reclame is een parodie op de Verstappen-commercial van concurrent Jumbo.
00:28

Karatejump redt man van moord-Kever

Een horror-ongeluk is in de maak als een dolle Volkswagen Kever in volle vaart op een man afrijdt. Het gebeurt in Cruz Machado, in het zuiden van Brazilië.
01:07

Bende besteelt 89-jarige vrouw

De politie heeft beelden vrijgegeven van vier buitengewoon laffe dieven. Op donderdag 4 augustus stelen ze in Leiden maar liefst 1200 euro van een bejaarde dame.
03:23

'Twijfels over huwelijk Paay'

Patricia Paay kondigde vanmorgen aan dat ze gaat trouwen met haar nieuwe vriend, Robbert Hinfelaar. Volgens Jan Uriot is er helemaal niets van waar! Hij vertelt Mark Sloof van Toor waarom.
01:33

Dit bewijst: Buk kwam uit Rusland

Deze afgeluisterde gesprekken bewijzen dat vanuit Rusland een Buk aan de separatisten is geleverd. Dat zegt het hoofd van de landelijke recherche Wilbert Paulissen woensdagmiddag tijdens de presentatie van het Joint Investigation Team (JIT) in Nieuwegein.
02:53

‘Ongemakkelijkste date ooit!’

BeyonG leeft als vrouw, maar wil geen geslachtsoperatie ondergaan. In Love Me Gender gaat ze op date met Rick. Hij heeft alleen niet in haar profiel gelezen dat ze transgender is. Hele uitzending.
01:14

Tiener opgepakt voor flirten op YouTube

De politie in Saoedi-Arabië heeft een tiener opgepakt voor ’onethisch gedrag’ op live-videosite YouNow. De jongen, genaamd Abu Sin, trok daar veel kijkers met zijn geflirt met een 21-jarig Amerikaans YouTube-sterretje.
03:13

Indrukwekkende animatie Buk-transport

Het Openbaar Ministerie heeft een zeer uitgebreide reconstructie online gezet van het Buk-transport naar de plek waar vlucht MH17 is neergeschoten. In de video zijn veel filmpjes van getuigen te zien die het vervoer hebben gefilmd. Ook is te zien dat de installatie met een raket minder wordt afgevoerd.
02:44

Reljeugd weggehouden bij Wilders

In Maassluis hadden ze een bijzondere oplossing om te zorgen dat lastige jongeren geen trammelant zouden veroorzaken tijdens een bezoek van Geert Wilders, ziet u in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.