Vandaag in beeld

Privé

Bobby Brown de bak in

27 FEB 2013

Bobby Brown moet 55 dagen de cel in wegens het meervoudig rijden onder invloed.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:00

Dochter Masmeijer vol op haar plaat

De dochter van Frank Masmeijer heeft alvast een onuitwisbare indruk gemaakt tijdens de audities van The Voice of Holland. Vrijdag om 20:30 uur start een nieuw seizoen van The Voice of Holland op RTL 4.
00:00

Poetins oorlogsvloot in Noordzee

Een vreemd gezicht: Russische marineschepen voor de kust van Dover. De vloot, met gewapende mannen, heli's en straaljagers, is onderweg naar de Middellandse Zee en uiteindelijk naar Syrië.
00:00

Cadeaus en zoenen voor A20-held!

Nederland is apetrots op Vincent Bakker, die vandaag uitgebreid bedankt is door de politie én zijn vriendin. Bakker redde donderdag bij Spijkenisse twee jonge kinderen uit een brandende auto. Dit ziet u in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
00:00

Vliegtuig geraakt door bliksem

Op deze spectaculaire beelden is te zien hoe een vliegtuig van TUI wordt geraakt door bliksem. De vlucht was onderweg van Tenerife naar Amsterdam.
00:00

Incident in RTL-show

Het gaat er heftig aan toe in het RTL-programma Get The F*ck Out My House. Twee deelnemers krijgen het met elkaar aan de stok en dan wordt het fysiek. Vanavond om 19.18 bij RTL5.
00:00

Filerat filmen levensgevaarlijk

Het aan de kaak stellen van asociaal gedrag in het verkeer kan soms knap gevaarlijk zijn. Een bestuurder die een filerat filmde op de A1 voelt zich zo bedreigd dat hij alleen anomiem z'n verhaal wil doen. Blijf ons tippen via verkeer@telegraaf.nl  
00:00

Spectaculaire beelden waterhoos Zeeland

De waterhoos die vrijdagmiddag boven de Oosterschelde in Zeeland te zien was, is vastgelegd. Jaarlijks zijn er tientallen waterhozen te zien in de provincie.
00:00

Camera betrapt liegende dievegge

Zonder te betalen verlaat deze vrouw met een flesje nagellak een drogisterij in Zwolle. Ze ontkent in alle toonaarden iets te hebben gestolen. Op bewakingsbeelden is echter duidelijk te zien dat ze op 25 juli allerlei flesjes steelt. Herkent u haar? Bel 0800 6070 of anoniem 0800 7000.
00:00

Ouders Armin van Buuren vrezen schadeclaim

Voor het Van Gogh museum in Amsterdam heeft Armin Van Buuren een speciale audiotour gemaakt langs elf van zijn favoriete schilderijen. Zijn ouders zijn erg trots en hopen vooral dat de kunstwerken Armin's draaikunsten overleven.