Vandaag in beeld

Privé

Priveflits: 2 Unlimited weer terug

06 DEC 2012

Priveflits: 2 Unlimited weer terug

Meest bekeken op De Telegraaf
00:22

Koning verrast met dab-move

Onze koning gaat met zijn tijd mee, blijkt uit beelden die donderdag op Dumpert verschenen. De koning maakt de zogeheten dab-move als hij langs een groepje jongeren loopt.
01:02

Eerste video André Hazes III

André Hazes Jr. deelt voor de allereerste keer een filmpje van zijn kersverse zoon, Andreas Martinus. Het jongetje kwam afgelopen dinsdag in Rotterdam ter wereld.
00:36

Hier gaat Justin Bieber wonen

Justin Bieber heeft een appartement op de Dam gekocht van 24,5 miljoen euro. Mark Sloof van Toor neemt je mee naar dit stulpje en laat zien wat je in hartje Amsterdam voor dit geld kunt verwachten.
02:55

Kermistuig opgejaagd met bodycams

Angst na kermisrellen in Amersfoort. Wat doet de politie? U ziet het in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
01:45

België knapt af op donderdagseks

In België is donderdag voortaan dé dag om het héél gezellig te maken met je partner, maar nog lang niet alle zuiderburen zijn al aan het idee gewend.
00:56

Hier zit vader van ontvoerde Insiya

VIDEOBEWIJS: De vader van Insiya (2), die een maand terug met grof geweld werd ontvoerd uit Amsterdam, zit in India. Het lijkt erop dat het meisje daar zelf ook is.
01:02

Schandalige overtreding na verlies

Deze speler van de Haagse club ODB kom je liever niet tegen als hij een wedstrijd heeft verloren. In het programma Buitenspel gaat Sophie Hilbrand met hem in gesprek nadat hij een tegenstander heeft verwond. Het programma is donderdag om 20.20 uur te zien bij BNNVARA op NPO1.
00:55

Golfbabe verrast met wereldtruc

De prestaties van Paige (23) worden steeds knapper. Nog even en de blonde Amerikaanse staat in de top 1000 van de wereld.
02:18

‘Indrukwekkend maar loeiduur’

Microsoft gaat achter Apple-fans aan met zijn nieuwste computer: de Surface Studio. Maar Apple zit ook niet stil, dat bedrijf heeft deze week nieuwe MacBook Pro's gepresenteerd. Tech-expert Rolf Venema vergelijkt de producten.