Vandaag in beeld

Privé

Lauren Verster gruwelt van miljonairsbeurs

07 DEC 2012

Lauren Verster gruwelt van miljonairsbeurs

Meest bekeken op De Telegraaf
03:20

‘Ik ben een elektro-vluchteling’

Maria (70) moest haar huis ontvluchten omdat er 5 zendmasten voor de deur werden gezet. Ze heeft last van elektromagnetische straling, vooral te vinden in telefoons en het 4G-netwerk. Maria heeft oplossingen gevonden om te 'ontgiften', waaronder het beplakken van haar huis met aluminiumfolie.
01:05

Halfnaakt op eerste date

In het nieuwe datingprogramma “Undressed” gaan deelnemers tijdens hun eerste ontmoeting meteen uit de kleren. Als Teresa zich heeft uitgekleed, neemt vrijgezel Landry uitgebreid de tijd om hardop haar lichaam te analyseren. “Undressed” is dinsdag om 20.30u te zien bij TLC.
01:06

Zeldzame weerwolfkat gevonden

Is het een kat of is het een wolf? Allebei een beetje. Maak kennis met Eyona uit Zuid-Afrika. Het beestje, dat doodgewone huiskatten als ouders heeft, is een zeldzame speling van de natuur.
05:02

Van Gaals meest bizarre momenten

Aanvaringen met de pers, briljante taalvondsten en zelfs een schwalbe: de tijd van Louis van Gaal bij Manchester United was allesbehalve saai. In TELEGRAAF VANDAAG zie je Van Gaals meest opvallende momenten in Engeland op een rij.
01:23

Apple-baas prijst Nederland

Apple-baas Tim Cook is in Nederland en onze techredacteur Rolf Venema had een exclusief interview met hem. Hij kondigt grootste plannen aan en is onder de indruk van Nederland.
04:48

Penthouse ex Martijn Krabbé te koop

Amanda Beekman en Harrie Kolen hebben hun prachtige penthouse in Eindhoven te koop gezet. In Privé TV laten Roel den Outer en Jan Uriot de exclusieve foto's zien.
00:48

Gruwelijk: slapende trucker ramt file

Een Britse vrachtwagenchauffeur moet vijftien maanden de cel in omdat hij vorig jaar in slaap viel achter het stuur en op een file inreed. Hij leidt aan een slaapstoornis en valt thuis ook af en toe in slaap. Toch kroop hij achter het stuur, en dat rekent de rechter hem zwaar aan.
04:30

'Renteaftrek gaat er sowieso aan'

Het is niet de vraag óf de hypotheekrenteaftrek wordt aangepakt, maar wanneer en hoe. Martin Visser wenst het volgende kabinet alvast veel sterkte en wijsheid, want dat moet zich tegelijkertijd bezighouden met de toekomst van ons pensioenstelsel. 
01:54

Historische landing JSF’s in beeld

Onder grote belangstelling zijn op Vliegbasis Leeuwarden voor het eerst twee Joint Strike Fighters geland in Nederland. Het ministerie van Defensie liet iedereen meegenieten van de landing via een speciale stream, inclusief commentaar van een medewerker.