Vandaag in beeld

Privé

Vriendinnetje van Johannes Rypma

07 DEC 2012

Vriendinnetje van Johannes Rypma

Meest bekeken op De Telegraaf
00:00

IS-zelfmoordcommando kapotgeschoten

Angstaanjagende beelden uit het noordoosten van Mosul. Een IS-zelfmoordcommando rijdt plankgas in de richting van Peshmergastrijders. Het Iraakse leger heeft samen met Koerdische eenheden vier dagen geleden de aanval op Mosul ingezet. Het is het laatste grote IS-bolwerk in Irak.
00:00

Dochter Masmeijer vol op haar plaat

De dochter van Frank Masmeijer heeft alvast een onuitwisbare indruk gemaakt tijdens de audities van The Voice of Holland. Vrijdag om 20:30 uur start een nieuw seizoen van The Voice of Holland op RTL 4.
00:00

Poetins oorlogsvloot in Noordzee

Een vreemd gezicht: Russische marineschepen voor de kust van Dover. De vloot, met gewapende mannen, heli's en straaljagers, is onderweg naar de Middellandse Zee en uiteindelijk naar Syrië.
00:00

Samsom giert om grove grap

Tien Hagenezen met overgewicht gaan in Oh Oh Besitas de strijd met de kilo’s aan. De grappigste deelnemers zaten donderdagavond aan tafel bij Jeroen Pauw. Oh Oh Besitas is vrijdag om 20.30 uur te zien bij SBS6.
00:00

Oeps! Straat te smal door blunder

Wie heeft zitten slapen bij de opknapbeurt van de Zonnebloemstraat in Rotterdam? Hij is mooi geworden, maar veel te smal geworden. Bewoners ergeren zich groen en geel.
00:00

Cadeaus en zoenen voor A20-held!

Nederland is apetrots op Vincent Bakker, die vandaag uitgebreid bedankt is door de politie én zijn vriendin. Bakker redde donderdag bij Spijkenisse twee jonge kinderen uit een brandende auto. Dit ziet u in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
00:00

'Eén pil en mijn hond was dood'

Mirella Hoen weet het zeker: haar geliefde hondje is ziek geworden en doodgegaan door het anti-vlooienmiddel Bravecto. Het aantal meldingen en klachten loopt wereldwijd in de duizenden. Toch is het nog steeds te krijgen.
00:00

Dertien miljoen voor Carice en Guy

Carice van Houten heeft een aardig zakcentje verdiend door haar rol in Game of Thrones en ook vriendlief Guy Pearce doet het goed. Zijn er dan ook verhuisplannen? Jan Uriot en Mark Sloof van Toor praten bij in Privé TV.
00:00

Incident in RTL-show

Het gaat er heftig aan toe in het RTL-programma Get The F*ck Out My House. Twee deelnemers krijgen het met elkaar aan de stok en dan wordt het fysiek. Vanavond om 19.18 bij RTL5.