Vandaag in beeld

Privé

Priveflits

10 DEC 2012

Priveflits

Meest bekeken op De Telegraaf
00:50

Wauw! Meest briljante goal ooit

De grootste voetballers ter wereld zullen jaloers zijn op het huzarenstukje dat Dylan Prichett-Ettner uithaalt. Als hij een diepe pass krijgt gebeurt er iets dat niemand voor mogelijk houdt... Dylan zelf waarschijnlijk ook niet!
03:21

‘Er is iets mis met boer Marc’

Ruim drie miljoen mensen keken gisteren naar de voorstelronde van de nieuwe boeren in Boer zoekt Vrouw. Mark Sloof van Toor en Patricia Wesseling bespreken de nieuwe kandidaten in Privé TV.
00:34

Timelapse: noodweer boven Nederland

Het noodweer dat gisteravond en vannacht over het land trok zorgt op sommige plaatsen voor overlast. Gelukkig levert het onweer ook mooie beelden op, zoals hier boven Enschede.
02:51

Nieuwe beelden van doodrijder A2

De krankzinnige dodemansrit van de man die met ruim 200 kilometer per uur op de auto van een gezin inreed blijkt gefilmd. Saskia Belleman doet in TELEGRAAF VANDAAG verslag vanuit de rechtbank.
00:45

‘Seks met Jan is incest’

Jan Versteegh en Geraldine Kemper zijn één van de leukste tv-koppels van dit moment, maar hoe gaan zij naast het werk met elkaar om?
01:10

Chantal: 'Carice, doe je kind weg!'

Carice van Houten is bevallen van zoontje Monte en kan dus wel het nodige moederadvies gebruiken. Chantal Janzen, altijd in voor een dolletje, deelt alvast een belangrijke 'tip' met de actrice uit Game of Thrones...
00:55

Held trekt man voor trein weg

Een afschuwelijk drama is in de maak op een station in Secaucus bij New York. Een man ligt op het spoor en er komt een trein aan. Een spoorwegbeambte springt op de rails en probeert hem te redden. 
02:28

'Rendement is spectaculair!'

Makkelijk verdienen is het, zegt ondernemer Huub Kortlevers over de drijvende huizen die hij verkoopt en verhuurt. Zijn Havenlodges duiken op steeds meer plekken op en DFT TV ging kijken waarom.
01:34

Getuige A2: hij remde maar niet

Eén van de getuigen van het dodelijke ongeluk op de A2 bij Maarssen is wielrenner Dylan Groenewegen. Hij zag hoe een automobilist "met zeker 200 kilometer per uur" op een voorganger knalde, een auto met een jong gezin.