Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Privé

Bubbels week 6

07 FEB 2013

Deze week wordt de kleding van sterren beoordeeld op The Amsterdam Fashion Week.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:36

Dit gebeurt er als een piloot niet reageert

Een volle Boeing, onderweg van India naar Londen, verloor vorige week het contact met de luchtverkeersleiding. De Duitse luchtmacht grijpt in en vanuit een ander vliegtuig wordt de actie vastgelegd. Uiteindelijk landt de Jet Airways-vlucht veilig.
01:33

Wilders reageert op duikverwijten

Principes gaan voor, zegt Geert Wilders over het missen van het Carré-debat op 5 maart. De PVV-leider zegde het af nadat zondag bleek dat RTL Nieuws zijn broer Paul had geïnterviewd.
02:33

'Dochter' koning Albert rukt op

De kansen van de vrouw die beweert dat de Belgische koning Albert II haar vader is nemen toe, zegt Ruud Mikkers in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
01:13

Roxeanne ontkent ruzie met André

Roxeanne Hazes zou al tijden ruzie hebben met haar broer, maar volgens de brunette klopt daar niets van. Dit vertelt zij aan Ditjes En Datjes.
00:33

Man knock-out door losse band

Een krankzinnig ongeluk op straat in Ipatinga, in het oosten van Brazilië. Roberto Carlos Fernandes (50) loopt met zijn vrouw over straat als hij van achteren wordt 'aangevallen' door een op hol geslagen band. Naar de afzender daarvan wordt nog gezocht.
00:24

Hoe loopt dit af?

Een vrachtwagenchauffeur verliest de macht over het stuur op een snelweg in Zuid-Korea. Een aantal spannende seconden volgen.
00:52

Goochelaar maakt horrorsmak

Nare beelden uit het Engelse Blackpool: een goochelaar is aan het klimmen geslagen. Ontsnappen is er deze keer niet bij.
05:20

‘AOW-plan Krol niet waar te maken’

Henk Krol stuurt ons de verkeerde kant op: de AOW naar 65 kan hij niet waarmaken. Martin Visser reageert in DFT Visser Vindt op de ontstane commotie.
00:45

Stier maakt straten New York onveilig

De politie in New York had de handen vol aan een ontsnapte stier. Het beest werd na een urenlange achtervolging gevangen.