Vandaag in beeld

Privé

Patty verbaasd over buitenlands verkeer

05 FEB 2013

In het programma Wie Is De Reisleider kijkt Patty Brard vol verwondering naar het buitenlandse verkeer.

Meest bekeken op De Telegraaf
03:23

Reporter doelwit stenengooiers

Heftige beelden uit Ede waar een filmploeg van PowNed met stenen wordt bekogeld. Het is al dagenlang onrustig in de Edese wijk Veldhuizen. De groep jongeren die de onrust veroorzaakt, omvat zo’n vijftig personen, in leeftijd variërend van 12 tot 23 jaar.
01:33

Vliegtuigen ‘opgeslokt’ door wolken

Bijzondere beelden die doen denken aan een sciencefictionfilm. Een spotter filmt hoe bij Schiphol toestellen een voor een in een wolkendek verdwijnen. Hele video.
03:26

Zo leen je slim geld van familie

Geld lenen van familie is populair, maar is het wel slim? En waar moet je op letten als je aanklopt bij de 'familiebank'? Patricia Boon legt het uit. Presentatie: Roel den Outer. 
00:46

Schokkend: Aanslag Dündar gefilmd

Er zijn beelden opgedoken van de aanslag op de hoofdredacteur van de Turkse krant Cumhuriyet. Hij werd voor de rechtbank in Istanbul onder vuur genomen. Hij was daar omdat hij onder andere wordt beschuldigd van spionage.
00:34

Dit is de beruchte bandenprikker

Op sociale media circuleren beelden waarop de seriebandenprikker mogelijk te zien is. De crimineel heeft sinds september al bijna driehonderd banden aan flarden gesneden. Donderdag sloeg hij voor de tiende keer toe.
00:43

Man slaat dokter tegen de grond

Een man in de Chinese stad Shanghai is woedend op de arts die zijn vrouw behandelt. Hij verliest zijn geduld en mept de vrouwelijke dokter tegen de grond.
00:54

'Busongeluk door verkeerd invoegen'

Een personenauto met een onhandige manoeuvre zou volgens verslaggever Paul Eldering de oorzaak zijn van het dodelijke busongeluk op de Belgische E17 met een Nederlandse passagiersbus.
01:05

Spectaculaire verplaatsing megabrug

Het is nog niet eerder vertoond: een boogbrug van 255 meter lengte met het gewicht van 7600 personenauto’s enkele honderden meters verplaatsen. Het gebeurt met militaire precisie. De verplaatsing van de spoorbrug Schiphol-Amsterdam-Almere begint vrijdagavond na maanden bouwen.
01:20

Jongetje krijgt arm uit 3D-printer

De zesjarige Brayden Armstrong heeft voor het eerst in zijn leven een linkerarm. De prothese werd niet gemaakt door professionals, maar door een hobbyist met een 3D-printer.