Vandaag in beeld

Privé

Patty verbaasd over buitenlands verkeer

05 FEB 2013

In het programma Wie Is De Reisleider kijkt Patty Brard vol verwondering naar het buitenlandse verkeer.

Meest bekeken op De Telegraaf
02:01

Deze trucker is een held

Bizarre beelden van een inhaalactie op de N381 in Friesland. Beroepschauffeur Hendrik Lanting moet alle zeilen bijzetten om een horrorcrash te voorkomen. Stuur ook uw video's naar verkeer@telegraaf.nl.
06:37

'Laat die Britten lekker gaan!'

Wat betekent Brexit voor onze weekendjes Londen en voor de doorsnee Brit? Martin Visser en Maarten Steendam bespreken de gevolgen en de reacties van Wilders en EU-leiders.
03:22

Halve gare vernedert agente

Videokijkers reageren met woede en ongeloof op beelden die door de Rotterdamse politie online zijn gezet. In het item is te zien dat een agente door een verdachte in het gezicht wordt gespuugd.
01:46

Zo bruut gaan Straathyena’s tekeer

Het Instagram-account van vandalen die zichzelf Straathyena’s noemen zorgt voor veel opschudding. Een Kamermeerderheid eist actie, want in de filmpjes wordt geweld verheerlijkt. Verslaggever Niels Kalkman legt uit hoe het zit.
00:38

‘Geen belangstelling voor Nexit’

Premier Rutte zegt vrijdag dat er in ons land "geen grote belangstelling" is voor een referendum. Geert Wilders liet eerder weten dat als hij premier wordt, er in ons land ook een referendum komt over het eventueel verlaten van de Europese Unie.
00:59

Noodweer sloeg vannacht weer toe

Grote delen van Nederland zijn in de nacht van donderdag op vrijdag weer getroffen door noodweer. Vooral in het zuiden en het oosten van het land ging het er heftig aan toe.
02:58

Wilders: 'Baas in eigen land!'

PVV-leider Geert Wilders zou het liefst morgen wakker worden met in Nederland eenzelfde referendum-uitslag als in Groot-Brittannië, zegt hij in een gesprek met Telegraaf TV. Hij wil van een mogelijk EU-referendum een groot onderwerp maken tijdens de volgende verkiezingen.
00:35

Weesveulentje liefdevol opgevangen

Het gezin Hammink uit Twente heeft geen hond of kat door de huiskamer lopen, maar een veulentje! Dusty's moeder overleed vijf weken na de bevalling, maar nu heeft het dier gelukkig een fijn gezin gevonden.
02:15

'Brexit is waardeloos!'

Kabinetsleden reageren teleurgesteld op de uitslag van het Britse referendum. Het nee-kamp haalde gisteren een meerderheid van de stemmen. Voorafgaand aan de ministerraad vroeg Telegraaf TV de eerste reactie van ministers.