Vandaag in beeld

Privé

Bedreiging voor PowNews

19 FEB 2013

PowNews gaat op bezoek bij Vliegende Hollanders. Dean Saunders en SBS zijn niet zo blij ze daar te spreken.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
03:57

Harde les voor stomdronken studente

Een flinke hoeveelheid sterke drank wordt een jonge studente tijdens een groot zwembadfeest in Den Bosch fataal. Wat volgt is een pijnlijke aftocht voor de ogen van haar medestudenten. Kijk naar een avondje handhaving op een bijzonder studentenfeest. 
01:31

Dít verdienen de Angels

De dertien uitverkoren engelen van Victoria's Secret trekken niet zomaar hun vleugels aan; daar staat een aardig prijskaartje tegenover.
01:07

Lange Frans maakt 'ex' kapot

Lange Frans is goedgebekt en vindt het geen enkel probleem om een vuil klusje op te knappen voor een luisteraar van SLAM! In het programma Bij Igmar maakt hij een ex van ene Massoes helemaal kapot.
01:01

Deze reclame mag u niet zien

Verzekeraar OHRA heeft dit reclamespotje ingetrokken na felle kritiek. De commercial zou te seksistisch zijn.
01:16

Máxima verrast Miss Montreal

Sanne Hans heeft donderdag geluncht bij koning Willem-Alexander en Máxima. In Evers Staat op, op Radio 538, vertelde ze erover.
01:27

'Hier moet de politie in scheuren'

Als de politie snelle en comfortabele auto's zoekt om geteisem bij te houden is duidelijk waar die vandaan moeten komen, zegt Werner Budding van Autovisie.
01:01

Dit is de nieuwe legerjeep

Het nieuwste voertuig van het leger, waar de laatste hand aan wordt gelegd, heeft een onwaarschijnlijke producent. Een klein bedrijf uit Tiel, opgericht door motorcrosskampioen Gerard Rond, ontwikkelde de Vector.
01:58

'Ze hebben me mijn hobby afgenomen'

Rob Hoogeveen uit Brunssum was ooit een fervent muntenverzamelaar. Hij had een waardevolle collectie opgebouwd, maar deze werd hem op brute wijze ontnomen.
00:44

Leeuw doodt trainer tijdens show

SCHOKKENDE BEELDEN: een leeuwentemmer uit Egypte heeft zijn laatste optreden met drie leeuwen met de dood moeten bekopen. Eén van de beesten valt hem aan.