Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Privé

Harry bekogeld met schoen

27 FEB 2013

Harry Styles wordt tijdens een concert bekogeld met een schoen.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:44

Topless vrouw grijpt 'Trump' bij ballen

Een activiste heeft de onthulling van Trumps wassen beeld in Madrid verstoord. Op haar blote borsten staat ‘grab back’, een verwijzing naar Trumps ‘grab ‘m by the pussy’.
00:53

Zo crashte vliegtuig op woonwijk

Nieuwe animatiebeelden laten zien wat vooraf ging aan de crash van een Boeing 747-400F van ACT Airlines, maandagochtend in Kirgizië. Zeker 37 mensen kwamen om.
00:56

Slaande ruzie leidt tot crash

Elkaar in de haren vliegen in de auto is vragen om problemen, is te zien op dashcambeelden. Ook iets bijzonders vastgelegd? Mail verkeer@telegraaf.nl.
00:47

Heldendaad wielrenners op erf

Een Spaanse boer met een drachtige koe is bijzonder blij met de hulp van een groep wielrenners. Als de nood hoog is bieden ze letterlijk de helpende hand.
02:10

Fittie in Tweede Kamer!

Fleur Agema (PVV) en Renske Leijten (SP) vliegen elkaar op de eerste dag na het reces meteen in de haren. De Kamerleden botsen na een verzoek van GroenLinks-Kamerlid Linda Voortman.
00:47

Spectaculaire luchtactie gefilmd

Airbus trakteert luchtvaartliefhebbers op nieuwe indrukwekkende beelden. De vliegtuigbouwer toont hoe een helikopter in de lucht wordt bijgetankt.
02:10

Kijkje in schuilhol aanslagpleger

In dit vieze flatje zat de man verstopt die in de nieuwjaarsnacht een bloedbad aanrichtte in een Turkse nachtclub, ziet u in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
00:32

Carwash-ruzie loopt uit de hand

In de Chinese provincie Hunan maken twee rivaliserende bazinnen van een carwash het wel erg bont. Ze gaan elkaar te lijf met hogedrukspuiten.
04:01

Echte reden achter Sandra's trauma

Sandra Reemer leek even van de aardbodem verdwenen, maar de zangeres is vanaf donderdag weer op de buis. Wat daaraan vooraf is gegaan bespreken Mark Sloof van Toor en Jan Uriot in Privé TV.