Vandaag in beeld

Privé

Patty geïrriteerd over realitybabes

27 FEB 2013

Patty Brard heeft zicht tijdens de opnames van "Echte meisjes op de Prairie" verbaasd over het gedrag van sommige kandidaten. Dat zei de presentatrice in "Vandaag de dag".

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:29

Prinsesjes dansen erop los

De prinsesjes genieten van het optreden van rapper Typhoon. Vooral Alexia is erg beweeglijk. Typhoon vormt het sluitstuk van de koninklijke rondgang door Zwolle.
00:34

Bliksem slaat in op vliegtuig

Een vliegtuig is vlak voor het landen op Londen Heathrow getroffen door de bliksem. Op Twitter vertellen inzittenden blij te zijn weer op de grond te staan. Ze waren erg geschrokken door het felle licht en de klap. Niemand raakte gewond.
02:56

Ruziënde IS-strijders doodgeschoten

Er zijn unieke GoPro-beelden opgedoken die laten zien hoe chaotisch de strijd van terreurgroep IS er aan toe gaat in Irak. De video laat zien hoe IS-strijders met elkaar ruziën en uiteindelijk hun dood tegemoet rijden.
00:33

Vliegtuig crasht op muurtje

In de Ecuadoraanse stad Cuenca is een vliegtuig tijdens een landing van de baan geschoten en op een muurtje geland. Er vielen slechts twee lichtgewonden. Er waren in totaal 93 mensen aan boord.
00:43

Kraslotgraaier van koude kermis thuis

Een hondsbrutale dief doet op klaarlichte dag een greep in de kassa. Hij gaat er met een doos krasloten vandoor, maar erg rijk zal hij er niet van worden… De diefstal vond plaats in een Albert Heijn in Rotterdam-Kralingen op 10 februari.
01:27

Jurkje Alexia grote hit

Alle meisjes willen op een prinses lijken en dat is nu goed mogelijk! Josephine Groothuis (3) is dolblij met haar witte jurkje dat ook werd gedragen door Alexia tijdens Koningsdag. Het Zara-kledingstuk is op veel plaatsen al uitverkocht.
01:12

Zwangere olifant breekt record

Spannende dagen in Safaripark Beekse Bergen. Olifant Punda staat namelijk op knappen. Ze is al vier weken overtijd en heeft daarmee het record van de langste olifantenzwangerschap binnen het fokprogramma van Europa verbroken.
07:00

'PSV heeft het zelf laten liggen'

In Telesport Vandaag: PSV heeft het aan zichzelf te danken als het de landstitel aan Ajax moet laten, vindt Aad de Mos. Tom Coronel denkt dat Max Verstappen kan scoren in Sotsji dankzij uitgebreide teamleiding en zijn ervaring van vorig jaar. En Telesport-verslaggever Marcel van der Kraan kijkt vooruit naar een mogelijke Madrileense Champions Leaguefinale.
04:16

Wat bezielt een doorrijder?

Doorrijden na een dodelijk ongeluk is een menselijke reactie, stelt een verkeerspsycholoog in TELEGRAAF VANDAAG. Op Koningsdag reed een jongen van 18 in Breda een peuter dood. Waarom meldde hij zich pas vijf uur later bij de politie?