Vandaag in beeld

Privé

Anouk - Birds

11 MRT 2013

Met 'Birds' wil Anouk het Songfestival gaan winnen.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:53

Razende klant slaat iPhones kapot

Met een zware jeu-de-boules-bal in zijn hand mept een woedende jongen in een Apple Store in Dijon één voor één zeker tien iPhones aan diggelen.
01:28

'Sint geschrapt? Goed begin!'

Klanten van Jumbo lijken de zwartepietendiscussie beu te zijn. Op artikelen van het huismerk van de supermarktketen staan dit jaar geen afbeeldingen van Zwarte Piet, maar ook niet van Sinterklaas.
01:54

Gouden Kalf: de winnaars

In Utrecht zijn vrijdagavond de Nederlandse filmprijzen uitgereikt. Wie gingen er met een Gouden Kalf naar huis?
00:38

Wie kan Obama laten wachten?

De Amerikaanse president Barack Obama heeft altijd een druk schema. Er zijn ook dan maar weinig mensen die hem kunnen laten wachten, maar wie anders dan oud-president Bill Clinton kan het vliegtuig van Obama aan de grond houden.
01:56

Fietser ontsnapt aan horrordood

Beelden die de nachtmerrie zijn voor iedere fietser. Een roekeloze trucker slaat in het Twentse Borne rechtsaf en ziet daarbij een nietsvermoedende fietser finaal over het hoofd. Tip ons ook via verkeer@telegraaf.nl
01:04

'Dit is nog nooit gebeurd'

Het Nederlands Film Festival wordt traditiegetrouw afgesloten met de uitreiking van de Gouden Kalveren. Voor de genomineerden zijn dit spannende tijden. Op de rode loper sprak Telegraaf TV met een aantal van deze kanshebbers.
01:52

Golf-fan bluft professionals af

Als je tegen een prof zegt: 'I can do better', dan moet je ook met je billen bloot. Deze amateur met grote mond zet de golfpro's bij de Ryder Cup goed voor schut en verdient 100 dollar.
01:02

Knappe agente scoort met levensverhaal

Met gevaar voor eigen leven ving ze boeven en schoot ze burgers te hulp. Een filmpje waarin oud-agente Nochtli terugblikt op haar tijd bij de politie wordt via sociale media massaal bekeken.
02:51

Deze held greep Insiya's kidnapper

Tijdens de ontvoering van de 2-jarige Insiya in Amsterdam overmeestert een dappere overbuurman één van haar ontvoerders. Hij doet zijn verhaal in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.