Vandaag in beeld

Privé

Anouk - Birds

11 MRT 2013

Met 'Birds' wil Anouk het Songfestival gaan winnen.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:00

Inzittenden overleven horrorcrash

Opmerkelijk beeldmateriaal van een heftige autocrash in Hangzhou, China. De auto knalt volledig uit elkaar, maar wonderbaarlijk genoeg komen de bestuurder en twee passagiers er met een paar schrammetjes vanaf.
00:00

‘Dodelijke vliegtuigcrash gefilmd’

Dit schokkende filmpje waarin de vliegtuigcrash op Malta te zien zou zijn, wordt op sociale media massaal gedeeld. De authenticiteit van deze beelden is echter nog niet vastgesteld. Bij het ongeluk zijn maandagochtend alle vijf inzittenden om het leven gekomen.
00:00

‘Bikini mag best van islam'

De nieuwste bom uit Molenbeek, wordt deze miss in België genoemd. Myriam (19) gaat naar de moskee om te bidden en staat even later in bikini op de catwalk.
00:00

‘Crash was verschrikkelijk om te zien'

Fred Janssen is maandagochtend ooggetuige van een militair vliegtuig dat zich op Malta in de grond boorde. “Ik dacht dat het toestel een looping wilde maken” vertelt hij aan Telegraaf TV.
00:00

Gaus scheldt in kloonhondinterview

Het nieuws dat BNN een hond gekloond schijnt te hebben heeft ook Martin Gaus bereikt. De hondenkenner geeft zijn mening en doet en passant een opmerkelijke uitspraak.
00:00

NK verspringen voor honden

Vliegende honden tijdens het Nederlands kampioenschap 'Dock diving' in Scheveningen. Om te vieren dat de viervoeters het strand weer op mogen waren er zondag tijdens het evenement 'Honden aan Zee' voor de honden en hun baasjes allerlei activiteiten.
00:00

‘Bas moet oppassen voor Billy’

De relatie tussen Utopianen Billy en Jessie is definitief voorbij. De terugkeer van Billy in de loods levert alleen maar ellende op. Patricia Wesseling wordt er helemaal gek van! Ze vertelt Mark Sloof van Toor het laatste nieuws in Privé TV.
00:00

In de weg staan? Ik zal je!

Bouwvakkers pesten door de boel te blokkeren met een busje? Dat hoef je bij de bestuurder van deze bulldozer in Datong (China) niet te proberen.
00:00

Eerste beelden vliegtuigcrash Malta (2)

Op Twitter circuleren heftige beelden van het vliegtuig dat maandagochtend bij de internationale luchthaven van Malta verongelukte. Aan boord van het kleine vliegtuig waren waarschijnlijk medewerkers van de EU-grenswacht Frontex. Zeker vijf mensen zijn om