Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Privé

‘Nederland mist sex’

10 SEP 2016

Kim Feenstra en Maria Tailor bespreken de Polderglamour. Ze missen nogal wat in Nederland en laten graag zien hoe het beter kan...

Meest bekeken op De Telegraaf
01:06

Paaldanseres shockeert Gordon

In een nieuwe aflevering van Hotter Than My Daughter is het de beurt aan Tineke. Ze is dol op paaldansen en parenclubs. Haar kledingstijl past ze daar dan ook graag op aan. De hele uitzending is donderdag te zien om 20.30 uur op RTL4.
02:01

Sandra Masmeijer over scheiding

Sandra Masmeijer heeft de scheidingspapieren ondertekend  en vertelt haar verhaal exclusief aan Matthijs Albers. Ze moet vechten voor haar bestaan en gaat door een moeilijke tijd.
01:24

'Landsbelang ligt op z'n gat'

Partijleiders die spreken op het strand en de Tweede Kamer wil meer informatie van de informateur. De vastgelopen formatie houdt Den Haag in haar greep.
01:56

Zo verdien je goud met pindakaas

Michiel Engel Vos verdient goud geld aan pindakaas. Hij mixt het met bijzondere smaken en dat is een groot succes. Vos opent steeds meer verkooppunten in Nederland.
01:57

'Paskal heel onprofessioneel'

Lisa Vol van OG3NE reageert in de uitzending van Coen en Sander op radio 538 op de uitspraken van Bløf eerder deze week. "Ik vind het heel onprofessioneel dat hij probeert een natrap te geven."
01:08

’Het zijn de grootste boeven die er zijn’

Een exclusief interview met Aad Steijlen, een vriend van Alex Wiegmink, het slachtoffer van de Posbankmoord. Aad stond vandaag oog in oog met de verdachten in de rechtszaal.
01:30

Rutte: 'CU niet afstrepen'

Partijleiders Rutte (VVD) en Buma (CDA) spraken elkaar vanmiddag over de vastgelopen formatie. Na afloop legden ze een verklaring af.
00:33

Hemelvaart: zo druk wordt het

Het Hemelvaartsweekend staat voor de deur, en dat betekent drukte op de weg. De VID vertelt waar je rekening mee moet houden wanneer je de weg op gaat.
00:35

Minnares op heterdaad betrapt

Een onverwachte wending tijdens een intiem moment tussen Laura en Mark in de vijfde aflevering van Dagboek van een Minnares. Kijk HIER de hele aflevering op Telegraaf VNDG.