Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Privé

Reis mee met Miss Nederland

13 DEC 2016

Vanaf vandaag zal Miss Nederland 2016, Zoey Ivory, te zien zijn in haar eigen vlog op Telegraaf.nl. In september won ze de titel van Neerlands mooiste. In januari 2017 mag ze dit op mondiaal niveau gaan proberen als ze het tegen de rest van de wereld opneemt in de Miss Universe-verkiezing.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:32

Huilen en paniek na oplichting

Tien studentes uit Amsterdam zijn voor 2500 euro opgelicht met een spookvakantiehuis op Ibiza.
01:17

Transavia woest op rechter

Transavia moet een schadevergoeding betalen aan reizigers nadat de gezagvoerder gewond raakte door een gevecht met twee dronken aso’s.
00:27

Melania slaat Trumps hand weg

Wanneer president Trump op een vliegveld in Israël hand in hand wil lopen met zijn vrouw Melania, slaat zij zonder pardon de hand van haar man weg.
00:22

Oeps! Minister doet dutje bij Trump

Het lijkt erop dat Trumps handelsminister zondag in slaap viel tijdens de toespraak van zijn president. Op beelden van persbureau Reuters is te zien dat Wilbur Ross zijn ogen heeft gesloten.
00:59

‘We hebben al wat afzeggingen’

De huwelijksdatum van Ajax-fan Sven en zijn Eveline stond al maanden vast: ze gaan trouwen tijdens de Europa League-finale.
03:12

Alles over sprookjeshuwelijk Pippa

De bruiloft van Pippa Middleton en haar James Matthews is er één voor in de boeken. Werkelijk aan alles was gedacht tijdens hét society-huwelijk van het jaar. Patricia Wesseling blikt terug.
00:57

Enorme plastische chirurgie flater

Mr. Frank Visser staat Sabrina bij, die 10.000 euro heeft uitgegeven aan plastische chirurgie. Helaas is het resultaat volgens haar niet om aan te zien. Mr. Frank Visser rijdt visite is maandag om 21.30 uur te zien bij SBS6.
00:49

Niet kijken als je hoogtevrees hebt!

Op een hoogte van maar liefst 600 meter heeft een Duitse student het wereldrecord highline verbeterd.
00:23

Bizarre inhaalactie in Westzaan

De bestuurder van dit witte busje neemt wel erg veel risico tijdens een inhaalactie. Mail uw video naar verkeer@telegraaf.nl.