Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Privé

Trouwverbod voor Peter Jan Rens

03 JAN 2017

Peter Jan Rens zou dolgraag in het huwelijksbootje stappen met zijn Virginia, maar dochterlief Djelisa heeft het haar vader verboden. Hoe dit afloopt, is te zien in de realityserie Doen ze 't of doen ze 't niet? en is op dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL 5.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:39

Pilote Lindy heeft talenknobbel

Pilote Lindy heeft tienduizenden volgers op Instagram en maakt ook video’s! Vandaag oefent zij haar talenkennis.
00:27

Enorme vinvis aangespoeld op Texel

Op het strand van Texel is zondag het karkas van een dode vinvis aangespoeld. Het was een gewone vinvis, een vrouwtje van tussen de achttien en twintig meter.
01:24

‘Nederland is niet van ons!’

Columniste Vala van den Boomen windt zich erover op als mensen zeggen dat “Nederland weer van ons moet worden.” JOVD-voorzitter Rutger de Ridder gaat er hard tegenin. Via Hollandse Zaken.
01:14

Emotionele dienst Sagrada Familia

In de Sagrada Familia in Barcelona zijn zondag de slachtoffers van de terreuraanslagen herdacht. Naast het Spaanse koningspaar waren ook de Spaanse premier Rajoy, de Portugese president Sousa, de deelstaatpresident van Catalonië en de burgemeester van Barcelona aanwezig bij de mis.
 
01:13

Hier schiet politie terrorist neer

SCHOKKENDE BEELDEN In deze video is volgens Spaanse media te zien hoe de politie één van de terroristen in Cambrils neerschiet. Na het eerste schot staat hij weer op, maar uiteindelijk stort hij neer als de politie weer schoten lost.
01:24

Spaanse koning bezoekt Ramblas

Felipe VI verraste Barcelonezen zaterdagmiddag met een bezoek aan de Ramblas. Bij de herdenkplaats van de aanslag was niet iedereen blij met zijn komst. Dit vanwege een politieke strijd tussen Madrid en Catalonië.
01:04

Lowlands-zanger woest op betaster

Een vrouw is aangerand toen zij crowdsurfend over het publiek ging op Lowlands. Zanger Sam Carter van de Britse band Architects onderbrak zijn show en haalde hard uit naar de borstenbetaster.
00:49

Torpedojager botst op olietanker

Tien Amerikaanse marinemensen worden vermist na een botsing tussen een torpedojager en een Liberiaanse olietanker in Azië.
00:54

De miljoenen van Doutzen

Het vermogen van Doutzen Kroes wordt onder de loep genomen in het Telegraaf VNDG-programma ‘Geld van de Sterren’. Kijk de hele aflevering op Telegraaf VNDG.