Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Privé

Halfnaakte Cristiano doet kunstje

11 JAN 2017

Veel dames dromen ervan een beschuitje te eten met Cristiano Ronaldo. Voor die dromers heeft de voetballer nu een video gemaakt. Cristiano begint de dag in ieder geval sportief en met weinig kleding...

Meest bekeken op De Telegraaf
00:36

Wat zegt Trump hier tegen Melania?

Discussie over dit filmpje van tijdens Trumps inauguratie. Zegt Trump echt iets wat Melania niet bevalt, of is het achterstevoren afgespeeld?
01:24

Verbluffend duet gaat viral

Laat je omverblazen door de 4-jarige (!) Claire Ryann. Met haar vader trakteert ze haar honderdduizenden volgers op een magistrale uitvoering van You've Got A Friend In Me.
01:10

PowNed daagt ronselaars uit

PowNed-verslaggever Dennis vraagt taxironselaars op Schiphol naar hun carrièreplannen nu ze sinds maandag een boete kunnen krijgen. Hele video.
03:49

'Lijst van Trump is slecht teken'

Trump en de media: een slecht huwelijk. Onze correspondent Herman Stam in Amerika houdt zijn hart vast, zegt hij in TELEGRAAF VANDAAG.
00:38

‘Rutte l*lt uit z'n nek’

De paginagrote advertentie die Mark Rutte maandag in Nederlandse kranten liet zetten valt totaal verkeerd bij inwoners van Spijkenisse.
00:34

Bo Maerten in doorschijnjurk

Actrice Bo Maerten droeg op de première van "Ron Goossens, Low-Budget Stuntman" een gewaagde jurk waar je dwars doorheen kon kijken.
01:38

Zangeres viral PVV-lied reageert

Annemiek Ottenhoff ging viral met een zelfgemaakt PVV-lied. Ze heeft grote plannen en neemt geen blad voor de mond, blijkt als Coen en Sander van Radio 538 haar bellen.
00:49

De beste blusmanier ooit?

Jetpacks voor het water zijn niet alleen stoer: je kunt er ook levens mee redden, bewijst een uitgebalanceerde brandweerman in Dubai.
00:38

Politicus bezwijkt tijdens speech

Heftige beelden uit de VS. De gouverneur van Minnesota (69) begint tijdens een speech te brabbelen en stort ter aarde.